Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Αστέρας Τρ.-Κέρκυρα 0-2

Έχασε το φως του μέσα σε ένα εξάλεπτο ο Αστέρας στην Τρίπολη. Η Κέρκυρα χτύπησε δύο φορές στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε την νίκη με 2-0 (69΄ Επστάιν πεν., 75΄ Καλαντζής) και διατήρησε τους Αρκάδες στην ζώνη της φωτιάς για την παραμονή τους.
Πίεσε ο Αστέρας, η Κέρκυρα με ενισχυμένο κέντρο έδειξε τσαγανό στη μεσαία γραμμή και το ματς μοιραία πήγε στην δύναμη. Οι Αρκάδες είχαν ωστόσο την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησαν να απειλήσουν κυρίως από τα άκρα. Οι Φαίακες από την άλλη πλευρά ήταν σε πιο αμυντικά μονοπάτια. Περίμεναν την κόντρα επίθεση ή στημένες μπάλες για να χτυπήσουν. Και οι δύο ομάδες πάντως δεν απείλησαν ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο.
Στην επανάληψη, η Κέρκυρα ισορρόπησε στο κέντρο, δημιούργησε πρόβλημα στον Αστέρα, ο οποίος όμως διατήρησε την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας. Ο Ουντότζι έχασε μοναδικό τετ α τετ στο 56΄, καθώς ο Κωνσταντόπουλος τον σταμάτησε εντυπωσιακά.
Ο Ιωάννου ανατράπηκε από τον Ντεγκρά, ο ρέφερι της αναμέτρησης έδειξε την άσπρη βούλα αλλά παράλληλα έβγαλε και δεύτερη κίτρινη στον επιθετικό των Φαιάκων! Ο Επστάιν ευστόχησε στο πέναλτι στο 69΄ , η Κέρκυρα έμεινε 10 παίκτες, αλλά κλείδωσε τη νίκη με το γκολ του Καλαντζή στο 75΄ για το οποίο φέρει ευθύνη ο Ντεγκρά.

Αστέρας Τρ.-Κέρκυρα 0-269΄ Επστάιν πεν., 75΄ Καλαντζής 
Αστέρας Τρίπολης: Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ουριμπάρι, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Μπαστία, Άλβες Mαρσέλο (71΄ Φρανκού), Καρέρα (46΄ Φορτούνης), Ουντότζι (64΄ Μάρτινς), Αρσενίεβιτς, Παπάζογλου
Κέρκυρα: Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Στολτίδης, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Μαζνόφ (57΄ Καλαντζής), Γκουστάβο, Επστάϊν (80΄ Τσίγκας), Γραμμόζης, Ιωάννου, Μακρής (74΄ Χαμπλ)
Διαιτητής: Κωνσταντινέας
Κίτρινες κάρτες: Ουριμπάρι, Αρσενίεβιτς, Ντεγκρά, Φυτανίδης – Ιωάννου
Κόκκινες κάρτες:
 Ιωάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου