Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Καβάλα-Λάρισα 1-0

Η «ρουκέτα» του Ντιέ έριξε στο καναβάτσο την Λάρισα στην Καβάλα. Οι Αργοναύτες κέρδισαν με 1-0 χάρη στο γκολ του Ιβοριανού και κράτησαν στον πάτο την ΑΕΛ, για την οποία η κατάσταση μοιάζει μη αναστρέψιμη.Μόνο ο Τσοντοφάλσκι διακρίθηκε κάνοντας εντυπωσιακές επεμβάσεις, ενώ παρότι οι βυσσινί έδειξαν πάθος στο πρώτο μέρος, εξαφανίστηκαν στο δεύτερο 45λεπτο από την στιγμή που ο Ντίε βρήκε δίχτυα.

Στην εξέδρα τα πράγματα ξέφυγαν επικίνδυνα καθώς οπαδοί της Λάρισας και της Καβάλας αντί για ευχές για το 2011 αντάλλαξαν καθίσματα με αφορμή το σύνθημα «Εκεί, εκεί στην Β΄ Εθνική».

Οι Αργοναύτες είχαν υπεροχή όχι όμως και ρυθμό. Και πώς να γίνει αυτό όταν στο κέντρο έπεφτε «ξύλο» και των… γονέων λόγω της κρισιμότητας του αγώνα κυρίως εκ μέρους της ΑΕΛ, η οποία είχε άσβεστο πάθος.
Η Καβάλα απείλησε είτε με στημένα είτε με τον δραστήριο Ονουάτσι, ενώ η Λάρισα «φωνάζει» για ένα επιθετικό φάουλ που δόθηκε στον Κουζέν πάνω στον Τόμασιτς το οποίο δεν έγινε ποτέ.
Ο ρέφερι Καλόπουλος σταμάτησε τη συγκεκριμένη φάση του 18λεπτου στερώντας από τον Μετίν, στην εξέλιξη της, να βγει απέναντι από τον Γκαλίνοβιτς και οι συμπλοκές στον αγωνιστικό χώρο δεν έλειψαν με πρωτοστάτη τον Νταμπίζα.
Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου μπάλα δεν είδαμε παρά μόνο μια καλή ευκαιρία με τον Μπλάζεκ να πλασάρει και τον Κροάτη κίπερ να απομακρύνει με γροθιές.
Η Καβάλα με το καλημέρα του δευτέρου 45λεπτου βρήκε δίχτυα μια οβίδα του Ντιέ και έφερε την Λάρισα σε δύσκολη θέση. Οι Θεσσαλοί δεν αντέδρασαν για να φέρουν το ματς στα ίσα, η άμυνα τους άνοιξε και οι γηπεδούχοι έκαναν πάρτι στον αγωνιστικό χώρο χάνοντας πολλές ευκαιρίες. Ο Βουτσίσεβιτς είχε δοκάρι, ενώ ο Τσοντοφάλσκι κράτησε γλίτωσε την ΑΕΛ από τουλάχιστον τρία ακόμα γκολ.
Καβάλα-Λάρισα 1-0
47΄ Ντιέ

Καβάλα: Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης, Ντουγκλάο (72΄Θεοδωρέλης), Τόμασιτς, Χργκοβιτς, Καρντόζο, Ντιέ, Αμντουν, Βουτσίτσεβιτς (78΄ Ντικρόκ), Ονουάτσι (72΄ Περεϊρίνια), Ογκμπέτσε
Λάρισα: Τσοντοφάλσκι, Βενετίδης (59΄ Τσιμπάμπα), Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Ταλ, Κουζέν, Μετίν (75΄ Σίμιτς), Βελάσκο, Ιγκλέσιας, Κατσιαρός, Μπλάζεκ
Διαιτητής: Καλόπουλος
Κίτρινες κάρτες: Ντουγκλάο, Ντιέ, Καρντόσο, Χγκρόβιτς, Αμπντούν- Βελάσκο, Κουζέν, Ιγκλέσιας









πηγή:www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου