Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Άρης-Καβάλα 1-0

Ο Άρης νίκησε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του για το 2011, επικρατώντας 1-0 της Καβάλας. Ο Ρουίς άνοιξε λογαριασμό στο πρωτάθλημα, ενώ με το αριστερό ξεκίνησε την σεζόν ο Κόκε, που τραυματίστηκε και αποχώρησε. Η Καβάλα είχε τα φόντα να πάρει θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο οι παίκτες της ήταν άτυχοι στην τελική προσπάθεια.Ο Ραούλ Κούπερ αναγκάστηκε να παρατάξει με απουσίες την ομάδα του λόγω των πολλών τραυματισμών, ενώ ο Χένρι Κάσπερτσακ, που πιθανόν κάθισε για τελευταία φορά στον πάγκο της Καβάλας, με τον υποψήφιο Ιταλό Σέρζε Κόσμι να βρίσκεται στις κερκίδες του "Κλ. Βικελίδης", είχε να καλύψει τις απουσίες των Αμπντούν και Ντιέ.



Ο Άρης μετά την εντός έδρας ήττα από την Ξάνθη στο τέλος του πρώτου γύρου, έπρεπε να επανακάμψει και να διατηρήσει την υπέρ του παράδοση που έχει απέναντι στου "αργοναύτες" στην έδρα του. Η νίκη αυτή έδωσε ψυχολογική και βαθμολογική ώθησε στους νικητές. Αντίθετα, στους ηττημένους έμεινε η καλή εμφάνιση χωρίς βαθμολογικό αντίκρυσμα. Οι φιλοξενούμενοι παρότι αγωνίζονταν σε μία δύσκολη έδρα, έδειξαν θετικά στοιχεία στο παιχνίδι τους, δικαιολογώντας την καλή παρουσία στο πρωτάθλημα. Οι εντυπώσεις ανήκουν στους "αργοναύτες" που αδικούνται από το τελικό αποτέλεσμα.

Άρης (Έκτορ Κούπερ): Βελλίδης, Μίσελ, Οριόλ, Λαζαρίδης, Νέτο, Φατί, Πρίττας, Μενδρινός(83' Καζναφέρης), Χαβίτο, Κόκε (16'  Τσεσνάουσκις), Ρουίζ. 

Καβάλα (Χένρικ Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης(77' Γιάννου), Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Χργκόβιτς, Καρντόσο, Ντικρόκ, Βουτσίτσεβιτς, Ονουάτσι, Δρόσος (30' Νταρσβίλ - 46' Ελευθεριάδης), Ογκμπέτσε.

Κίτρινες: Τσεσνάουσκις, Ρουίς, Ντικρόκ, Καρντόζο, Βουτσίσεβιτς, Τόμασιτς.








πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου