Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

ΜΑΡΣΕΪΓ-ΛΙΟΝ 1-1

Μαρσέιγ και Λιόν αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο "Βελοντρόμ", με τον Λισάντρο Λόπες να ανοίγει το σκορ και τον Ματιέ Βαλμπουενά να απαντά.
Ο Αντρέ-Πιέρ Ζινιάκ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 20', αλλά ο Λοΐκ Ρεμί έκανε κίνηση προς αυτήν, χωρίς να μην ακουμπήσει, όμως ήταν οφ-σάιντ και η κίνηση έφτανε να μην μετρήσει το τέρμα.
Αυτή που τελικά άνοιξε το σκορ ήταν η Λιόν με το 8ο φετινό γκολ του φορμαρισμένου, Λισάντρο Λόπες. Ο Αργεντινός στράικερ έκανε το 0-1 στο 35' με εξαιρετικό αριστερό σουτ, ολοκληρώνοντας άψογα αντεπίθεση των "λιονέ".Η Μαρσέιγ κατάφερε να απαντήσει στο 51' με τον Ματιέ Βαλμπουενά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με προβολή, στο πρώτο δοκάρι, έπειτα από την σέντρα του Μπενουά Σεϊρού από αριστερά.
Η Λιόν έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Μπαφετιμπί Γκομίς να είναι άστοχος στο 64' και τον Μπάστος επίσης στο 70'.
Την μεγαλύτερη πάντως ευκαιρία την έχασε η Μαρσέιγ με τον Ζινιάκ στο 77' να εκμεταλλεύεται το λάθος γύρισμα από τον Ντιακατέ και να πλασάρει πάνω από τον Λορίς, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

ΜΑΡΣΕΪΓ
: Μανταντά, Καμπορέ, Φανί, Χέινσε, Ταΐβο, Μπενουά Σεϊρού, Λούτσο Γκονσάλες, Βαλμπουενά (73' Αμπριέλ), Αντρέ Αϊέου, Ρεμί, Ζινιάκ (77' Μπραντάο).

ΛΙΟΝ: Λορίς, Ρεβεγιέρ, Ντιακιτέ, Λόβρεν, Αλι Σισοκό, Γκοναλόν, Μακούν, Σέλστρεμ, Μπάστος (83' Μπριάν), Λισάντρο Λόπες (90' Πιέ), Μπαφετιμπί Γκομίς (74' Ντελγκάδο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου