Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Πανσερραϊκός-Πανιώνιος: 1-1

Πανσερραϊκός και Πανιώνιος έμειναν στο 1-1 στις Σέρρες σε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια που έχουμε δει φέτος.
Μοιραίος για τους γηπεδούχους ο Νταλέ που έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες, ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Μανιάτης προσπαθούσε μόνος του σε άμυνα και επίθεση. Στο 19ο λεπτό είχαμε μία απίστευτη φάση, καθώς ο επιθετικός του Πανσερραϊκού Νταλέ μπήκε μέσα στη μεγάλη περιοχή και ξεπέρασε τον Μάχο. Αντί όμως να πλασάρει έπεσε κάτω με σκοπό να πάρει το πέναλτι.Η επανάληψη ξεκίνησε όπως τελείωσε με ελάχιστες φάσεις και τις δυο ομάδες να παίζουν σκληρά. Ο Πανιώνιος ωστόσο στην πρώτη του φάση στο παιχνίδι κατάφερε να ισοφαρίσει.
Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, ο Σιόβας πήδηξε πιο ψηλά από όλους και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ράντμαν που απλά την κοίταζε. Το γκολ στο 65ο λεπτό...




Πανσερραϊκός: Ράντμαν, Αλβάρες, Παπάζογλου, Γεωργιάδης(Τάντιτς 90'+), Άμο, Κάστρο(Αμπουμπακάρι 55'), Σουμπίνιο, Μπέλιτς, Νταλέ, Μαβενέ, Λεοζίνιο.
Στον πάγκο: Νόβοτα, Βοσκόπουλος, Παντελιάης, Ανάκογλου, Τάντιτς, Αμπουμπακάρι
Πανιώνιος: Μάχο, Μανιάτης, Σιόβας, Λάτκα, Κοντόες, Τσότσαλιτς, Αναστασόπουλος(Όμο 90'+), Σάμαρης, Γουνδουλάκης(Κούκετς 58'), Σαλαλί(Οκπάκο 83'), Ριέρα.
Στον πάγκο: Παναγόπουλος, Σκούρτης, Γιόνσον, Κολοβός, Οκπάκο, Όμο, Κούκετς.

Σκόρερ: Λεοζίνιο (21', πέναλτι), Σιόβας (65', κεφαλιά).

Κάρτες: Λεοζίνιο (κίτρινη 11'), Μάχο (κίτρινη 19'), Παπάζογλου (κίτρινη 58'), Κοντοές (κίτρινη 67'), Αμπουμπακάρι (κίτρινη 73'), Μανιάτης (κίτρινη 75'), Κούκετς (κίτρινη 90'+)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου