Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΑΕΛ- ΑΕΚ 0-4

Η ΑΕΚ είχε εύκολο βράδυ στην Λάρισα και στο "AEL FC ARENA", επικρατώντας με 4-0 της ΑΕΛ και πήρε το "εισιτήριο" για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ.
Οριακά οφσάιντ το πρώτο γκολ της Ένωσης. Χωρίς τις καθυστερήσεις ολοκληρώθηκε το ματς, λόγω μιας έντασης πίσω από την εστία του Σάχα.Την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ, πήρε το βράδυ της Πέμπτης και η ΑΕΚ. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, παρουσιάζοντας ένα σοβαρό πρόσωπο στο "AEL FC ARENA", δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει της ΑΕΛ με 4-0 (σ.σ. όπως και στο πρωτάθλημα) και να πάρει το "εισιτήριο" για τους "8". Από την άλλη η ΑΕΛ σε ένα ακόμη ματς δεν ήταν καλή, θα μπορούσε ωστόσο να σημειώσει ένα γκολ, ενώ το πρώτο τέρμα της Ένωση, φαίνεται πως είναι οριακά οφσάιντ.

Tο παιχνίδι ολοκληρώθηκε ακριβώς στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης, χωρίς τις καθυστερήσεις, λόγω μιας μικρής έντασης από τους φίλους της ΑΕΛ, πίσω από την εστία του Σάχα. Η ΑΕΚ λοιπόν βρήκε το καλό της και σοβαρό πρόσωπο στην Λάρισα, ενώ από την άλλη η ΑΕΛ, δεν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά, καθώς στο νέο της "σπίτι" σε τρία ματς έχει ισάριθμες ήττες.








Γήπεδο: "AEL FC ARENA"






Διαιτητής/ Βοηθοί: Σταθόπουλος (Αχαΐας)/ Ακρίβος (Αθηνών), Γούκος (Ηπείρου)






ΑΕΛ (Γιερν Άντερσεν): Αμπάρης, Ταυλαρίδης, Κουζέν, Μετίν (63' Μακίνουα), Βελάσκο (72' Βενετίδης), Κολοβέτσιος, Κανόμπιο, Πούρι (46' Σίμιτς), Ιγκλεσιας, Κατσιαρός, Μπλάζεκ.






ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας, Γεωργέας, Μάκος, Καφές, Σκόκο, Λυμπερόπουλος (73' Ντιόπ), Μπερνς (86' Λεονάρντο), Μπλάνκο (67' Τζεμπούρ).






Κίτρινες κάρτες: Κουζέν (67', ΑΕΛ), Ταυλαρίδης (75', ΑΕΛ)- Μάκος (57', ΑΕΚ), Μπερνς (59', ΑΕΚ)



Σκόρερ: Μπλάνκο (38', ΑΕΚ), Γεωργέας (54', ΑΕΚ), Τζεμπούρ (77', ΑΕΚ), Μανωλάς (86', ΑΕΚ)







πηγή:www.sports24.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου