Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Ο νόμος του "Ρίμποκ"

Βλέπει μπροστά της τη Μπόλτον, τουλάχιστον στα εκτός έδρας ματς, και απλά δεν μπορεί. Ο λόγος για τη Τότεναμ, η οποία στο εναρκτήριο ματς της 11ης αγωνιστικής της Premier League ηττήθηκε πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ με 2-4 από τους “τρότερς” στο “Ρίμποκ”, κάνοντας μία από τις χειρότερες φετινές της εμφανίσεις. 

Οι πολλές απουσίες μπορεί να αποτελούν δικαιολογία για την ομάδα του Χάρι Ρέντκναπ, αλλά πλέον μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι μετά από κάθε ματς του Champions League, όπου συνήθως τα πάει εξαιρετικά, καταρρέει. Η Μπόλτον διατήρησε έτσι την εξαιρετική παράδοση που έχει κόντρα στους “πετεινούς” ως γηπεδούχος. Συγκεκριμένα, ηττήθηκε για τελευταία φορά στο “Ρίμποκ” από τους Λονδρέζους τον Μάρτιο του 1996 (2-3), ενώ έκτοτε σε 11 ματς μετράει επτά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Ακόμα πιο εντυπωσιακή δε είναι πλέον η παράδοση που έχει ο Κέβιν Ντέιβις κόντρα στη Τότεναμ, αφού μετράει πλέον έξι γκολ σε τέσσερα ματς, με τη φανέλα της Μπόλτον. Ο εξαιρετικός φορ άνοιξε το σκορ στο 31' και διπλασίασε τα προσωπικά του γκολ στο 76' με πέναλτι, γράφοντας τότε το 3-0. Ενδιάμεσα, ο Στίνσον είχε βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα για το 2-0, με τη Τότεναμ απλά να μειώνει αρχικά με τον Χάτον στο 79' σε 3-1. Ο Παβλιουτσένκο στο 87' έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς, μειώνοντας σε 3-2, αλλά ήταν πλέον αργά για να αλλάξει η ροή της αναμέτρησης. Μάλιστα, αντεπίθεση για σεμινάριο στο 94' με τους Κέβιν Ντέιβις και Πετρόφ να συνδυάζονται άψογα και τον Βούλγαρο να νικάει στο τετ α τετ τον Γκόμες για το τελικό 4-2.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι δύο ομάδες ισοβαθμούν πλέον στους 15 πόντους, με τη Μπόλτον όμως να έχει απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού και τη Τότεναμ να χάνει διαρκώς έδαφος στη μάχη της Ευρώπης.

Μπόλτον – Τότεναμ 4-2
31' και 76' πεν. Ντέιβις – 56' Στίνσον, 94' Πετρόφ – 79' Χάτον, 87' Παβλιουτσένκο
Μπόλτον: Γιασκελάινεν, Στίνσον, Ρόμπινσον, Κάχιλ, Νάιτ, Μουάμπα, Τέιλορ (82' Πετρόφ), Χόλντεν, Λι, Ελμάντερ (94' Μ. Ντέιβις),Κ. Ντέιβις (96' Μπλέικ).
Τότεναμ: Γκόμες, Χάτον, Μπέιλ, Καμπούλ, Γκαλάς, Ασού-Εκοτό, Παλάσιος (46' Παβλιουτσένκο), Μόντριτς, Κράνιτσαρ (78' Μπέντλεϊ), Σάντρο (62' Χάντλστοουν), Κράουτς.



πηγή:www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου