Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΡΗΣ 1-0

Ο Ηρακλής χάρη στο τυχερό γκολ που πέτυχε ο Καρίμ Σολτάνι στο 74', επικράτησε με 1-0 του Αρη και αναρριχήθηκε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, όπου ισοβαθμεί με την Καβάλα.
"Έσπασε" το σερί των πέντε ισοπαλιών για το "γηραιό". Πέμπτη ήττα για τον Αρη και τρίτη εκτός έδρας...

Δύο μήνες μετά την τελευταία του νίκη (με 1-0 εις βάρος της ΑΕΛ στις 18 Σεπτεμβρίου) και μετά από πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες, ο Ηρακλής γεύτηκε ξανά τη γλυκιά γεύση της νίκης. Χάρη στο τυχερό γκολ που πέτυχε στο 74' ο Καρίμ Σολτάνι, το τέταρτο φετινό, ο "γηραιός" έβγαλε νοκ άουτ τον συμπολίτη του Αρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Από την άλλη η ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, η οποία έχει μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία της παιχνίδια, προβλημάτισε για έναν ακόμα αγώνα. Και μόνο το γεγονός ότι έχει πέντε ήττες συνολικά σε δέκα ματς, μόνο θετικό στοιχείο δεν μπορεί να εκληφθεί για τον Αργεντινό τεχνικό...



ΗΡΑΚΛΗΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Κατσιαμπής, Χοσέμι, Κυριαζής, Κανακούδης, Πίτου Γκαρσία, Αραμπατζής (55' Σίσιτς), Σολτάνι (90'+6' Κατσικάς), Μάρα (86' Ηλιάδης), Γιάκομπ
Στον πάγκο: Μπαντής, Λίμα, Βέλλιος, Σζοτ
ΑΡΗΣ (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Οριόλ, Ναφτί, Κάλβο, Τόχα, Ρουίζ (72' Τσέζαρεκ), Μίσελ, Χαβίτο, Λαζαρίδης, Βανγκέλι, Πρίττας (82' Φαμπιάνο)
Στον πάγκο: Μπαρέρο, Νέτο, Κουλουχέρης, Φατί, Μενδρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου