Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Παραιτήθηκε αλλά ανακάλεσε!

Ο Νίκος Νιόπλιας, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη, αποκάλυψε την πρόθεση του να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία του "τριφυλλιού", εμφανώς επηρρεασμένος από την έντονη αμφισβήτηση που δέχθηκε το τελευταίο διάστημα. Αλλά η παρέμβαση του Νικόλα Πατέρα ήταν άμεση και την ανάκληση της παραίτησης ανακοίνωσε στους ρεπόρτερ ο Κώστας Αντωνίου: "Η παραίτηση του Νίκου Νιόπλια έπρεπε να ανακληθεί και αυτό συνέβη. Όλα έγιναν κάτω από πίεση. Είναι λογική η πίεση σε μεγάλες ομάδες, αλλά μπορεί να την αντέξει".

"Θα προσπαθήσω να συναντηθώ με τον πρόεδρο και να του αναγγείλω ότι δεν θέλω να είμαι ξανά προπονητής στον Παναθηναϊκό. Δεν μπορεί στις 22 Αυγούστου να είμαστε η καλύτερη ομάδα, να είμαι ο καλύτερος προπονητής και μετά από ένα μήνα να είμαι ο περίγελος",ανέφερε με τις λέξεις να βγαίνουν με δυσκολία από τα χείλη του.

Νωρίτερα, είχε δηλώσει σχετικά με την εύκολη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Εργοτέλη:"Κερδίσαμε δίκαια το ματς. Το θέλαμε πάρα πολύ και το διεκδικήσαμε μέχρι τέλους. Αντιδράσαμε καλά μετά την Κοπεγχάγη, τόσο καλά όσο πέρυσι μετά από άτυχα αποτελέσματα. Σε όλη τη διάρκεια ήμασταν οι καλύτεροι. Δεν ξεχάσαμε ξαφνικά τη μπάλα ή να είμαστε καλή ομάδα. Αυτό το αποτέλεσμα μας δίνει μεγάλη δύναμη για τη συνέχεια, μια συνέχεια πολύ δύσκολη, αλλά αν η ομάδα μπορέσει να κρατηθεί στο δύσκολο πρόγραμμα, σιγά-σιγά θα βρίσκει τον καλό της εαυτό και στο τέλος θα γίνει ότι και πέρυσι. Χρειαζόμασταν αυτή την εμφάνιση για πολλούς και διάφορους λόγους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου