Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Χέρι που θα ζήλευε και ο Μαραντόνα!

Απίθανο γκολ με το χέρι σημείωσε ο Μάικλ Ενεράμο, ο οποίος βρίσκεται και στη λίστα του Παναθηναϊκού, στέλνοντας την Εσπεράνς στον τελικό του Αφρικάνικου Τσάμπιονς Λιγκ.Ο σύλλογος από την Τυνησία υποδεχόταν την Αλ Αχλί στη ρεβάνς της ήττας με 2-1. Ο Ενεράμο σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με το χέρι.


Ήταν κραυγαλαία περίπτωση αντικανονικού τέρματος, ωστόσο ο Γκανέζος ρέφερι της αναμέτρησης, Λαμπτί δεν αντιλήφθηκε την παρατυπία καταδικάζοντας σε αποκλεισμό τους Αιγύπτιους!



Ο 25χρονος Νιγηριανός "κανονιέρης" παραδέχθηκε πως χρησιμοποίησε το χέρι του για να σκοράρει. "Δεν ξέρω τι να πω, θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό. Παρακολούθησα την τροχιά της μπάλας και προσπάθησα να πιάσω κεφαλιά.



Αντιλήφθηκα πως δεν μπορούσα και ασυναίσθητα άπλωσα το χέρι μου. Ήταν μία στιγμιαία αντίδραση. Στην έδρα τους, έκαναν το ίδιο και μέτρησε επίσης το γκολ. Δεν έχει σημασία πως σκόραρα.

Εάν η μπάλα είναι στα δίχτυα και ο διαιτητής δείξει γκολ, είναι γκολ" τόνισε χαρακτηριστικά η πέτρα του σκανδάλου.


Οι άνθρωποι της Αχλί έχουν ήδη προχωρήσει σε ένσταση για την διαιτησία του Λαμπτί.



Το Eurosport σε σχετικό αφιέρωμα κατέταξε ως δεύτερο κορυφαίο γκολ με χέρι το τέρμα που σημείωσε ο Ενεράμο πίσω από το "χέρι του θεού" του Μαραντόνα, αφήνοντας στην τρίτη θέση τον Λιονέλ Μέσι για το γκολ που έχει σκοράρει κόντρα στην Εσπανιόλ (2007) και το περιβόητο στοπάρισμα με το χέρι του Ανρί στην αναμέτρηση Γαλλία-Ιρλανδία.


Δείτε το γκολ σκάνδαλο του Ενεράμο


πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου