Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Ο Γκερέρο "σκότωσε" τη Μάιντς

Το... τρένο της Μάιντς σταμάτησε την εκπληκτική του πορεία στην 8η αγωνιστική της Bundesliga. Και την ευθύνη γι' αυτό έχει ο Πάολο Γκερέρο. Το Αμβούργο, χάρη στο γκολ του διεθνή Περουβιανού επιθετικού ένα λεπτό πριν τη λήξη της αναμέτρησης, άλωσε το "Μπρούχβεγκσταντιον" κερδίζοντας με 1-0 την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, που ηττήθηκε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.
Το Αμβούργο επέστρεψε στις νίκες, "σπάζοντας" παράλληλα την κακή παράδοση που είχε δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια απέναντι στη σημερινή της αντίπαλο (4 παιχνίδια χωρίς νίκη 1-3-0). Η Μάιντς, που γνώρισε την πρώτη της ήττα, παρέμεινε στην πρώτη θέση με 21 βαθμούς, όσος έχει και η Ντόρτμουντ.
Επιτέλους νίκη για τη Μπάγερν Μονάχου. Η ομάδα του Λουίς Φαν Γκαάλ επικράτησε με 3-0 του Αννόβερο στην "Αλιάνζ Αρίνα" και επέστρεψε στις κατακτήσεις "τριπόντων". Παράλληλα διεύρυνε την θετική εντός έδρας παράδοση της απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο, που έμεινε για δεύτερη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους βαυαρούς ο Μάριο Γκόμεζ, που σημείωσε χατ τρικ.
Και οι... χαμηλές πτήσεις συνεχίζονται για τη Σάλκε, που αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Στουτγάκρδη στη "Φέλτινς Αρίνα". Και αν δεν ήταν και ο Χούντελαρ να σκοράρει στο 80' (πεν), οι "μπλε" γνώριζαν ακόμα μια ήττα στο γήπεδο τους, στο οποίο δεν έχουν κερδίσει ακόμα στο πρωτάθλημα. Οι Σουηβοί, με τον Γενς Κέλερ να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στον πάγκο, επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα.
Την πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη της κατέκτησε η Σανκτ Πάουλι επικρατώντας με 3-2 της Νυρεμβέργης στο "Μίλερντορ Στάντιον". Έτσι έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο σερί της απέναντι στη Νυρεμβέργη, που συνεχίζει να παραμένει χωρίς "τρίποντο" μακριά από το γήπεδο της.


πηγή:www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου