Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Εκτός εθνικής ο Νάιτζελ Ντε Γιόνγκ

Ο Νάιτζελ ντε Γιόνγκ έμεινε εκτός εθνικής Ολλανδίας επειδή έσπασε το πόδι του Ατέμ Μπεν Αρφά, ο οποίος θα μείνει αρκετούς μήνες εκτός δράσης.Στον τελικό του Μουντιάλ ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι είχε κλοτσήσει στο στήθος τον Τσάμπι Αλόνσο και την Κυριακή "ξαναχτύπησε" σπάζοντας το πόδι του Γάλλου επιθετικού.
Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με την Νιούκαστλ στο "Σίτι οφ Μάντσεστερ" ο Ντε Γιονγκ έκανε τάκλιν στον Μπεν Αρφά με το αριστερό πόδι αλλά εν συνεχεία με το δεξί του "κλείδωσε" το αριστερό πόδι του αντιπάλου του και το έσπασε.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ολλανδίας, Μπερτ φαν Μάρβαϊκ, τον απέκλεισε σήμερα (Δευτέρα) από την αποστολή της εθνικής για τα ματς με Μολδαβία και Σουηδία.

"Μόλις ενημέρωσα τους υπόλοιπους της αποστολής, λέγοντάς του πως δεν είχα άλλη επιλογή", τόνισε ο φαν Μάρβαϊκ και πρόσθεσε: "Στο προσεχές μέλλον θα μιλήσω με τον Νάιτζελ για το θέμα, αλλά τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στα δύο ματς που πλησιάζουν".

"Είδα τις εικόνες από την φάση. Ήταν σκληρό και μη αναγκαίο για την φάση. Πήγε πολύ δυνατά. Το αστείο είναι πως ο διαιτητής δεν το είδε και δεν του έδωσε ούτε κίτρινη κάρτα".Επιτυχημένη η επέμβαση
Ο Ατέμ Μπεν Αρφά υπέστη κατάγματα στην κνήμη και περόνη του αριστερού ποδιού του και το πρωί της Δευτέρας υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την εγχείρηση ο ποδοσφαιριστής που ανήκει στην Μαρσέιγ, τόνισε: "Θα επιστρέψω. Θα δουλέψω σκληρά για να παίξω ξανά με την ασπρόμαυρη φανέλα και να δώσω τα πάντα ξανά για τους φανταστικούς οπαδούς της Νιούκαστλ. Θα είναι μακρύς ο δρόμος της επιστροφής, αλλά σκέφτομαι θετικά".

Ο Ντε Γιονγκ, όπως ανέφερε και ο Φαν Μάρβαϊκ, δεν είδε ούτε κίτρινη κάρτα, καθώς διαιτητής δεν είδε τι έκανε, ενώ εκτός της "καρατιάς" στον Τσάμπι Αλόνσο, είχε τραυματίσει και τον Αμερικανό της Μπόλτον, Στιούαρτ Χόλντεν, τον περασμένο Μάρτιο.


πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου