Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΒΑΛΑ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 3-1

Σαρωτική η Καβάλα, ισοπέδωσε με 3-1 τον Εργοτέλη που βρέθηκε (ή καλύτερα δεν βρέθηκε) τυχαία όπως φάνηκε στο «Α. Καραγιάννη». Οι «Αργοναύτες» κυριάρχησαν σε όλο το μήκος και πλάτος του αγωνιστικού χώρου και είχαν σε δαιμονιώδη φόρμα τον Γάλλο Νταρσβιλ. Με τέτοιες εμφανίσεις είναι προτιμότερο μερικοί μερικοί να μετρήσουν και πάλι τα κουκιά για την έξοδο στην Ευρώπη. Ο Ονουάτσι σκόραρε για 4ο σερί παιχνίδι.Ο Ντράγκαν Οκούκα παρότι πολλοί υπέθεταν ότι δεν θα χρησιμοποιήσει και τον Ογκμπέτσε και τον Νταρσβίλ στην ενδεκάδα, το έπραξε στο 4-2-3-1. Ο Νίκος Καραγεωργίου από την άλλη επανέφερε τον Ρουμπάκη στο αριστερό άκρο της άμυνας, έβαλε τον Σασιασβίλι δεξιά και τον Βερπακόφσκις (απόντος του Μπούντιμιρ) στην κορυφή της επίθεσης.
Ο Ρουμπάκης βρήκε τον μπελά του από τον Αμπντούν στο πρώτο μέρος. Ο Αλγερινός εξέθεσε τον Έλληνα μπακ με τα «κορδελάκια» του, γι αυτό ο παίκτης των Κρητικών από ένα σημείο και μετά τον μάρκαρε με τα μάτια. Ο Ρουμπάκης θα μπορούσε να έχει αποβληθεί στο 34΄ σε μαρκάρισμα με πρόθεση πάνω στον Ογκμπέτσε, αλλά χαριστικά έμεινε στον αγώνα.

Ο Ντιε με τον Καρντόσο «έφαγαν» την τριάδα του Εργοτέλη στο κέντρο, ενώ για ένα 10λεπτο, μετά το 20΄, το ξύλο έπεφτε ανελέητα με αποτέλεσμα ο Λαμπρόπουλος να βγάζει συνεχώς κάρτες. Ο Βερπακόφσκις στο πρώτο ημίχρονο ανύπαρκτος δικαιολόγησε την μικρή συμμετοχή που του δίνει ο προπονητής του. Χαρακτηριστικό είναι ένα σπρωξιματάκι που του έδωσε ο Ντουγκλάο στην περιοχή της Καβάλας και τον έστειλε κοντά στον Δασκαλάκη!

Ο Νίκος Καραγεωργίου είδε την κακή εικόνα και στο 46΄ πέταξε έξω τους Ρουμπάκη-Μπέτο για να βάλει τους Βίσιο-Φραγκουλάκη. Ήταν τόσο τραγική η εμφάνιση των παικτών των Κρητικών που ο Καραγεωργίου ολοκλήρωσε τις κινήσεις του από τον πάγκο στο 64΄, αλλά προκοπή δεν είδε.

Πριν καλά καλά γίνει αναδιάταξη ρόλων στον Εργοτέλη, ο βαρύς Νταρσβίλ πέρασε «αεράτα» ανάμεσα στο ταλαίπωρο αμυντικό δίδυμο του Εργοτέλη και εκτέλεσε τον Δασκαλάκη. Ο Γάλλος ήταν απολαυστικός, αφού έδωσε ασίστ δεκαριού στον Ονουάτσι για το 3-0. Τελικά η ποιότητα του ρόστερ της Καβάλας είναι τέτοια που βοήθησε τον Οκούκα να κάνει και τις αλλαγές του με παίκτες εξαιρετικούς, όπως είναι ο Ντικρόκ και ο Βουτσίτσεβιτς που μπήκαν ως αλλαγή, και να μην κινδυνεύσει καθόλου από τον αντίπαλο, εκτός από το γκολ στο 89΄ που οφείλεται σε λάθος του απρόσεκτου Τόμασιτς. Βέβαια ήταν τόσο κακός ο Εργοτέλης που και με τα δεύτερα να έπαιζε ο Οκούκα και πάλι μπορεί να έφευγε νικητής.


Καβάλα – Εργοτέλης 3-1
(28΄ Σασιασβίλι (α), 53΄ Νταρσβιλ, 59΄ Ονουάτσι – 89΄ Λεάλ)

Καβάλα: Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης, Τόμασιτς, Ντουγκλάο, Χργκόβιτς, Ντιε, Καρντόσο (68΄ Ντικρόκ), Ονουάτσι, Αμπντούν, Ογκμπέτσε (73΄ Βουτσίτσεβιτς), Νταρσβιλ (84΄ Ναζλίδης)
Εργοτέλης: Δασκαλάκης, Ρουμπάκης (46΄ Βίσιο), Χίμπλινγκερ, Αλεξόπουλος, Σασιασβίλι, Μπέτο (46΄ Φραγκουλάκης), Ολίσε (64΄ Χαντί), Τζούνιορ, Λεάλ, Ρομάνο, Βερπακόφσκις

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
Κίτρινες: Ογκμπέτσε, Ντουγκλάο, Νταρσβιλ, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ

πηγή:www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου