Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. 3-1

Ο Ολυμπιακός παίζοντας εκπληκτικά για ένα ημίχρονο και με αυτοκτονικές τάσεις στο δεύτερο κατάφερε να κερδίσει 3-1 τον συνονόματο Ολυμπιακό Βόλου και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας πριν την διακοπή.
Το σκορ άνοιξε νωρίς στο 7 ο Τοροσίδης μετά από λάθος του Γιακούποβιτς.Tο 2-0 μετά από κόντρες στο 21 με τον Μιραλάς.Μετά από αψιμαχίες Τοροσίδη Μόνχε ήρθε το 2-1 από τον Ουμπίδες στο 71.Ο Ολυμπιακός έχασε πέναλτι με τον Ριέρα και έκανε το 3-1 ξανά με τον Μιραλάς στο 90 μετά από εκπληκτική κάθετη του Φετφατζίδη.

Ολυμπιακός Πειραιώς (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Αβ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Τοροσίδης, Ντουντού, Φουστέρ, Ριέρα (89' Χολέμπας), Ρόμενταλ (76' Φετφατζίδης), Ιμπαγάσα (70' Γ. Παπαδόπουλος), Μιραλάς.

Aναπληρωματικοί: Μέγκιερι, Μοδέστο, Πάντελιτς, Ζαϊρί, Φετφατζίδης, Χολέμπας, Γ. Παπαδόπουλος.

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Σανκαρέ, Ρόκας, Ψυχογιός (64' Καμπάνταης), Ζαραδούκας, Τομάς, Άλβαρεζ, Ούμπιντες, Μόνχε, Σολάκης (53' Καπετάνος), Φακούντο (27' Μπρέσκα).

Aναπληρωματικοί: Ρόκα, Μπρέσκα, Ζελέσι, Ντόλεζαζ, Καπετάνος, Ρίκκα, Καμπάνταης

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος Αναστάσιος (ΕΠΣ Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Δημητριάδης Λάζαρος (ΕΠΣ Μακεδονίας), Δημόπουλος Νικόλαος (ΕΠΣ Μακεδονίας)

Τέταρτος: Ζαχαριάδης Πραξιτέλης (ΕΠΣ Μακεδονίας)

Κίτρινες κάρτες: 65' Τοροσίδης (Oλυμπιακός Πειραιώς) - 45' Ψυχογιός, 61' Άλβαρεζ, 66' Μόνχε, 80' Ζαραδούκας (Ολυμπιακός Βόλου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου