Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-Α.Ε.Κ. 3-0

Χειρότερα δεν γινόταν. Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 3-0 στο Βέλγιο από την Αντερλεχτ, όμως η ήττα αυτή δεν... πόνεσε τόσο πολύ τους "κιτρινόμαυρους", όσο ο τραυματισμός του Νάτσο Σκόκο, ο οποίος αποχώρησε μόλις στο 19' του αγώνα με τράβηγμα στο αριστερό του πόδι. Μπουσουφά (30'), Λουκάκου (71') και Γιούχας (75' ) οι σκόρερ.

Tα αρχικά πλάνα
Ο Μανουέλ Χιμένεθ διατήρησε το 4-3-3, το οποίο του χάρισε μία σπουδαία νίκη στο "Κλεάνθης Βικελίδης", ωστόσο ήταν αναγκασμένος να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές προσώπων με δεδομένες τις απουσίες που είχε (σ. σ. Γιάχιτς, Γεωργέας, Νασούτι, Λυμπερόπουλος), ή του προέκυψαν (σ. σ. Μανωλάς). Ο Σάχα ήταν και πάλι ο βασικός γκολκίπερ, με τον Αργυρίου -να κάνει το ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα- στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Λαγό στο αριστερό και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Δέλλα και Γκέντσογλου. Ο Ντιόπ ήταν ξανά ο "καθαρός" αμυντικός μέσος με τους Καφέ και Μάκο να αγωνίζονται μπροστά του. Στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής επιλέχθηκε ο Έντερ (σ. σ. αντί του Λεονάρντο), ο Σκόκο ήταν στην ίδια θέση αριστερά και ο Μπλάνκο, που επέστρεψε στο αρχικό σχήμα (σ. σ. αντί του Τζιμπούρ), αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Αριελ Γιάκομπς παρέταξε την ομάδα του με κλασικό 4-4-2. Ο Προτό ήταν κάτω από τα δοκάρια και είχε αμυντική τετράδα μρποστά τους τους Ζιλέ, Μάζουχ, Γιούχας και Ντεσάχτ (από τα δεξιά προς τα αριστερά). Μπίλια και Πόλακ ήταν οι δύο αμυντικοί μέσοι, με τους Κλιέσταν και Κανού, να αγωνίζονται στα άκρα της μεσαίας γραμμής. Το επιθετικό δίδυμο των γηπεδούχων συνέθεταν οι Μπουσουφά και Λουκάκου.

Γήπεδο: "Κονστάντ Βάντεν Στοκ", Βρυξέλλες
Διαιτητής: Χάνες Κάασικ (Εσθονία)
Βοηθοί: Χανς Ρέινβαλντ (Εσθονία), Ντμίτρι Βινογκραντόφ (Εσθονία)
Πρόσθετοι βοηθοί: Κρίστο Τόχβερ (Εσθονία), Στεν Κάλντμα (Εσθονία)
4ος: Γιάαν Ρόος (Εσθονία)




ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ (Αριελ Γιάκομπς): Προτό, Ζιλέ, Ντεσάχτ, Μάζουχ, Γιούχας, Μπίλια, Πόλακ, Κλιέσταν, Κανού (66' Σουάρες), Μπουσουφά, Λουκάκου (79' Τσαβαρία).
Στον πάγκο: Γκοντιε, Λέκγιακς, Κουγιατέ, Μπερνταντές, Ρνιτς
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Αργυρίου, Λαγός, Δέλλας, Γκέντσογλου, Ντιόπ, Καφές, Μάκος (46' Τζιμπούρ), Έντερ (64' Έντερ), Σκόκο (22' Μπερνς), Μπλάνκο.
Στον πάγκο: Αραμπατζής, Νταντόμο, Καράμπελας, Καλαμιώτης

ΠΗΓΉ:WWW.NOVASPORTS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου