Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1-1

Ετοιμοι να πανηγυρίσουν ήταν στον Ηρακλή, όμως ο Παπάζογλου δεν τους το επέτρεψε. Ο αμυντικός του Πανσερραϊκού έστω και καθυστερημένα, στο 92΄, απάντησε στο γκολ του Σολτάνι, έγραψε το 1-1 και τα «λιοντάρια» πήραν κάτι που δικαιούνταν αν βάλουμε κάτω την μαχητικότητα που επέδειξαν. Ο Ηρακλής θα μπορούσε να έχει φύγει νικητής, αλλά προδόθηκε από την αδικαιολόγητη και εκτεταμένη οπισθοχώρηση του στο δεύτερο μέρος, λες και είχε απέναντι του κάποιο «θηρίο» και έπρεπε να κρατήσει το 1-0.Ο Ουζουνίδης παρά το πρόβλημα που αντιμετώπισε τις τελευταίες ώρες άρχισε με τον Μάρα στην ενδεκάδα, τον Γιάκομπ στην κορυφή και τους Σολτάνι και Σίσιτς στα άκρα. Από την πλευρά του ο Κοκότοβιτς με το ίδιο σύστημα 4-5-1 (4-2-3-1) τοποθέτησε δεξί μπακ τον Παπάζογλου και τον Νταλέ μόνο επιθετικό.
Το πρώτο μέρος ήταν εντελώς απογοητευτικό με πολλά λάθη στον χώρο του κέντρου, ειδικά από την πλευρά των φιλοξενούμενων. Ο Αμπουμπακάρι δεν μπόρεσε να νικήσει τους Ντάνι και Καρλίνιος, ενώ ο Λεοζίνιο ήταν νευρικός όποτε έπαιρνε την μπάλα. Όλοι έψαχναν τον Σουμπίνιο που όμως κυμάνθηκε σε ρηχά νερά. Για τον Ηρακλή ευτυχώς που υπήρχε στο γήπεδο ο Σολτάνι που ξελάσπωσε τον «Γηραιό» στο 11΄ εκεί που έδειχνε να «βαλτώνει» το ματς. Βέβαια μετά το γκολ το μόνο που έκαναν οι παίκτες του Ουζουνίδη είναι συντήρηση του, με τον Γιάκομπ να είναι ζήτημα αν πήρε μία πάσα στο πρώτο 45λεπτο.

Ο Κοκότοβιτς με το ξεκίνημα της επανάληψης είδε ότι ο Αμπουμπακάρι δεν βοηθούσε και ενίσχυσε την μεσαία γραμμή με τον Ανάκογλου. Τα «λιοντάρια» προσπάθησαν να πιέσουν την άμυνα του Ηρακλή, που είχε οπισθοχωρήσει επικίνδυνα, όμως Χοσέμι και Κατσαμπής κρατούσαν. Το δύσκολο για την ομάδα του Κοκότοβιτς ήταν να φτάσει στην περιοχή των γηπεδούχων και να απειλήσει ουσιαστικά τον Ελευθερόπουλο, γιατί την κατοχή της μπάλας την είχε. Ο προπονητής του Πανσερραϊκού πέρασε και τον Γεωργιάδη για να έχει περισσότερες πιθανότητες να φτιάξει κάτι καλό επιθετικά. Τελικά οι γηπεδούχοι προδόθηκαν από μία στημένη φάση, στην οποία και ο Ελευθερόπουλος και οι αμυντικοί του Ηρακλή ενήργησαν ερασιτεχνικά και ασφαλώς ο Παπάζογλου μαχητικά τους πήρε μέσα στα δίχτυα και έγραψε το 1-1.

πηγή:www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου