Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Κέρκυρα - Καβάλα 1-1

Από ένα βαθμό πήραν στο Παμπελοποννησιακό η Κέρκυρα και η Καβάλα, που αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1. Οι "Φαίακες" προηγήθηκαν στο 20' με τον Επστάιν, ενώ ισοφάρισε για τους "Αργοναύτες" ο Ονουάτσι στο 62ο λεπτό.Ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε στο να γίνει ένα καλό παιχνίδι και αυτό φάνηκε από τα πρώτα λεπτά, αφού οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να αναπτυχθούν επιθετικά, με τους δύο τερματοφύλακες να είναι θεατές στον αγώνα.
Η πρώτη απόπειρα για σουτ έγινε στο 15ο λεπτό από τον Μακρή, όμως ο Γκαλίνοβιτς δεν είχε πρόβλημα να μαζέψει την μπάλα, που κύλησε αργά στα χέρια του. Δύο λεπτά αργότερα προσπάθησε ο Στολτίδης να νικήσει τον Κροάτη, όμως στο δυνατό σουτ που δοκίμασε, η μπάλα έφυγε πολύ πάνω από την εστία των "Αργοναυτών".

Ωστόσο, στο 20ό λεπτό η Κέρκυρα δικαιώθηκε για την πίεση που είχε ασκήσει, αφού μετά από σέντρα του Γκουστάβο από δεξιά, η μπάλα κατέληξε στον Επστάιν, ο οποίος με ωραίο διαγώνιο σουτ νίκησε τον Γκαλίνοβιτς, σημειώνοντας το 4ο φετινό γκολ του στη Superleague, όλα στο Παμπελοποννησιακό.Το γκολ αυτό φάνηκε να αφυπνίζει τους φιλοξενούμενους, που ξεκίνησαν να πιέζουν άμεσα για την ισοφάριση. Στο 25' ο Ονουάτσι πήρε μία κοντινή κεφαλιά, την οποία εξουδετέρωσε ο Κωνσταντόπουλος, ενώ δύο λεπτά αργότερα, σε νέα κεφαλιά από τον Ογκμπέτσε, η μπάλα πέρασε ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα των "Φαιάκων".

Οι δύο Αφρικανοί ήταν πρωταγωνιστές και στην επόμενη προσπάθεια για την Καβάλα, αφού στο 29' συνεργάστηκαν άψογα μεταξύ τους, αλλά ο Κωνσταντόπουλος "καθάρισε" και πάλι τη φάση.

Στη συνέχεια, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και πάλι, αφού δεν δημιουργήθηκε καμία αξιόλογη ευκαιρία μπροστά από τις δύο εστίες μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως ακριβώς τελείωσε το πρώτο, άτονο και χωρίς σημαντικές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες. Στο 60' ο Οκούκα αποφάσισε να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή, περνώντας τον Νταρσβίλ αντί του Βουτσίτσεβιτς, μία κίνηση που αποδείχθηκε ιδιαίτερα σημαντική.

Δύο λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ο Γάλλος επιθετικός βρήκε με ωραία πάσα τον Αμπντούν, ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή, ο Κωνσταντόπουλος απέκρουσε, αλλά ο Ονουάτσι πήρε το "ριμπάουντ" και με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-1, σημειώνοντας γκολ για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι.


Διαιτητής: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Ποντίκης (Πρεβέζης)

Κίτρινες κάρτες: Κοντοδήμος - Τόμασιτς, Ντιέ, Αμπντούν

Γκολ: 20' Επστάιν (1-0), 62' Ονουάτσι (1-1)

Κέρκυρα (Τεννές): Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Στολτίδης, Καλαντζής (59' Ιωάννου), Φλαβίνιο (79' Μακρυδημήτρης), Τσίγκας (71' Γιάντσης), Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Επστάιν, Μακρής

Καβάλα (Οκούκα): Γκαλίνοβιτς, Τόμασιτς, Ογκμπέτσε, Βουτσίτσεβιτς (60' Νταρσβίλ), Πετκάκης, Καρδόσο, Χργκόβιτς, Ντιέ, Ονουάτσι, Θεοδωρέλλης, Αμπντούν

πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου