Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος 1-0

Ο Ατρόμητος κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 54' και να πάρει ένα σημαντικό αποτέλεσμα για τη συνέχεια. Ο Αστέρας κατάφερε να προηγηθεί, είχε τις ευκαιρίες να πάρει το ματς, αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός εκεί που έπρεπε.Και οι δυο ομάδες δεν ήθελαν να χ΄πασουν και τελικά τα... κατάφεραν! Ο Αστέρας άνοιξε το σκορ στο 16΄με τον Πουλίδο, ο Ατρόμητος απάντησε στο 54' και έφυγαν όλοι χαρούμενοι από το γήπεδο της Τρίπολης.


Για ποιότητα -σίγουρα- δεν μπορούμε να μιλήσουμε. Για σημαντικές φάσεις και ένα ενδιαφέρον ματς, όμως, μπορούμε να κάνουμε λόγω, καθώς και οι δυο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο, να δημιουργήσουν φάσεις και να πετύχουν εντέλει δυο γκολ.

Μικρή η διαφορά των δυο ομάδων στο βαθμολογικό πίνακα, μετά το τέλος του ματς, με τον Αστέρα να έχει έξι πόντους και τον Ατρόμητο πέντε.


Αστέρας Τρίπολης (Βλάχος): Ντεγκρά, Ουριμπάρι, Φυτανίδης, Λαδάκης, Κρις, Ρουμπίλ (26' Λαμπρόπουλος), Καρέρα, Μάρτινς, Αράς, Πουλίδο, Ρομπέρτο. 

Ατρόμητος: (Δώνης): 
Μιχαηλίδης, Μπαζίνσκι, Σαμπού, Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο, Βινιάλ, Ολιβέιρα, Καραλής (66' Σφακιανάκης), Μπρίτο, Σαγκανόφσκι, Περόνε 
Διαιτητής: Α. Αμπάρκιολης
Βοηθοί: Α. Καρατζίκας, Π. Κωστάρας
Κόκκινες:
Κίτρινες: 8' Ρούμπιλ, 26' Φυτανίδης, 54' Καραλής
Σκόρερ: 16' Πουλίδο, 54' Καρελής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου