Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

ΑΡΗΣ-Α.Ε.Κ. 0-4

«Καταιγίδα» η νέα ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ που με το καλημέρα έβαλε την δική του σφραγίδα! Στο ντεμπούτο του Ισπανού τεχνικού, ο δικέφαλος απέδρασε από το «Βικελίδης» σαρώνοντας τον Αρη με 4-0, παίζοντας παράλληλα ποδόσφαιρο κυριαρχίαςΟ Μανόλο Χιμένεθ στο ντεμπούτο του παρουσίασε την ΑΕΚ με 4-1-2-3 στο Βικελίδης, ενώ ο Κούπερ δεν άλλαξε το 4-4-2 με τους Κόκε, Τσέζαρεκ στην γραμμή κρούσης.
Η ΑΕΚ είχε εντολή από τον Ισπανό να πιέζει ψηλά ώστε να δημιουργεί πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του Αρη και παράλληλα να βγαίνει στην κόντρα επίθεση απειλητικά.

Οι Κίτρινοι από τον άξονα και από τα άκρα επιχείρησαν πάντως να φέρουν σε δύσκολη θέση την αντίπαλη άμυνα και ειδικά από την πλευρά του Λαγού, οι Χαβίτο-Νέτο έδειχναν να είναι ιδιαίτερα δραστήριοι.

Ο δικέφαλος είχε την κυκλοφορία της μπάλας, σωστές κινήσεις παικτών στον κενό χώρο και κατάφερε να ανοίξει στο σκορ στο 43΄με προβολή του Καφέ μετά από καλή αντεπίθεση του Τζιμπούρ.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Αρης έγινε πιο δυναμικός και πιο κινητικός ώστε να κάνει φάσεις και να φτάσει στην ισοφάριση. Η ΑΕΚ δέχθηκε πίεση, ενώ παράλληλα οπισθοχώρησε περιμένοντας προφανώς μια καλή κόντρα επίθεση.

Στην κεφαλιά του Κόκε στο ο Δέλλας απομάκρυνε πάνω στην γραμμή στην πρώτη και μεγάλη ευκαιρία του Αρη στο 53΄! Στο κέντρο δε γινόταν πραγματική μάχη για την κατοχή της μπάλας με τους Κίτρινους να αυξάνουν την απόδοσή τους.

Ο Σκόκο όμως με μια ασύλληπτη ενέργεια στο 58΄και μια οβίδα πέτυχε το 0-2 σε σημείο κλειδί του αγώνα, ενώ λίγο αργότερα ο Αργεντίνος κλείδωσε τη νίκη στο ντεμπούτο του Χιμένεθ, την οποία σφράγισε ο Τζιμπούρ στις καθυστερήσεις με το 4-0.

πηγή:www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου