Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Ελλάδα-Τσεχία 0-2

Το θαύμα της πρόκρισης δεν ήρθε ποτέ, αντίθετα με την δεύτερη ήττα της εθνικής Ελπίδων από την αντίστοιχη της Τσεχίας (2-0), που άφησε εκτός των τελικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας.Οι παίκτες του Γιώργου Γεωργιάδη δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν την βαριά ήττα (3-0) του πρώτου αγώνα, εμφανίστηκαν αντί για παθιασμένοι, αγχωμένοι και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την δεύτερη νίκη της Τσεχίας.
Οι ελάχιστες ελπίδες των διεθνών μας κράτησαν μόλις 19 λεπτά, καθώς ο Πέκχαρτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του και ουσιαστικά τελείωσε την υπόθεση πρόκριση από πολύ νωρίς.

Από κει και πέρα, οι παίκτες του Γεωργιάδη δεν κατάφεραν συνέλθουν, ούτε να απειλήσουν την αντίπαλη εστία και έτσι δεν απέφυγαν ούτε καν την ήττα. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να δεχθούν και δεύτερο γκολ στο 79' και έτσι έμειναν εκτός τελικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με συνολικό σκορ 5-0. Ουσιαστική η πρόκριση είχε χαθεί στην Τσεχία...

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Άρης Σοϊλέδης μπήκε αλλαγή στο 66' και όμως κατάφερε να πάρει δύο κίτρινες κάρτες και να αποβληθεί στο 89ο λεπτό.


Γήπεδο:  Αστέρα Τρίπολης

Διαιτητής: Σβέιν Όνταβρ Μόεν

Βοηθοί:
 Οντ-Γιάρλε Λάρσεν, Κιμ Τόμας Χάγκλουντ

Τέταρτος: Σβέιν-Έρικ Έντβαρτσεν

Κίτρινες κάρτες:  89' Σοϊλέδης

Κόκκινες κάρτες: 
25' Δημούτσος, 82' Σοϊλέδης, 86' Ιωαννίδης / 22' Πέκχαρτ, 45+1' Τσελούστκα

Γκολ: 19' Πέκχαρτ, 79' Κόζακ

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ελλάδα (Γεωργιάδης):
 Στατηλάτης, Αργυρίου, Ιωαννίδης, Αν. Παπάζογλου, Σιόβας, Γκέντζογλου (57' Πλιάτσικας), Φορτούνης (66' Σοϊλέδης), Γ. Παπαδόπουλος, Γιάντζης, Δημούτσος (46' Αθανασιάδης), Αθ. Παπάζογλου

Τσεχία (Ντοβαλίλ): Βάτσλικ, Μαζούτς, Τσελούστκα, Βάτσα (57' Ρέζνικ), Χοράβα, Ντότσκαλ, Μοράβεκ, Πέκχαρτ (71' Κόζακ), Τσέρνι (89' Κόβαρικ), Γκετσόβ, Χόσεκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου