Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 0-1

Πανιώνιος και Εργοτέλης ταλαιπώρησαν το... τόπι στην Νέα Σμύρνη, με τους Κρητικούς να παίρνουν μία σημαντική νίκη και να βυθίζει ακόμα περισσότερο τον Ιστορικό. Ο Λεάλ ήταν ο "χρυσός" σκόρερ του Εργοτέλη, που δεν αντιμετώπισε κανένα... πρόβλημα από το "συγκρότημα" του Μίκαελ Στόρε.

Σε... ρηχά νερά κινήθηκαν οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο. Πολλές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου και λάθη, ήταν το... σκηνικό για τα πρώτα 45 λεπτά, με κάποιες μικρές εξαιρέσεις στα καρέ των δύο πορτιέρο. Κάτι η κακή τελική προσπάθεια, κάτι οι επεμβάσεις των Μάχο και Δασκαλάκη και το παιχνίδι δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας.

Μάλιστα, τα πράγματα δεν άλλαξαν ούτε μετά το 41΄ όταν ο Λεάλ με... σύμμαχο την τύχη, πήρε την κόντρα από τον Σιόβα και άνοιξε το σκορ. Ο Πανιώνιος προσπάθησε στα ελάχιστα λεπτά που απέμειναν να αλλάξει κάτι, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ιστορικός ήταν πιο πιεστικός προς την εστία του Δασκαλάκη, αλλά είχε δυσκολία στην κυκλοφορία της μπάλας και στην εύρεση διαδρόμων για τα καρέ του Κρητικού πορτιέρο. Μάλιστα, όταν χρειάστηκε, ο Έλληνας τερματοφύλακας είχε σωστές τοποθετήσεις.

Πάντως, ο Εργοτέλης περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να "χτυπήσει" στην αντεπίθεση, μια και οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου είχαν αφήσει χώρο στους γηπεδούχους, ωστόσο ήταν... επικίνδυνοι όταν έβγαναν προς την εστία του Μάχο.

Γήπεδο
: Πανιωνίου ΓΣ 
Διαιτητής: Ανδρέας Παππάς (Αθήνας) 

Πανιώνιος (Μίκαελ Στόρε): Μάχο, Μανιάτης, Σιόβας, Λάτκα, Βάρο, Φουνγκβάγιο (80' Γουνδουλάκης), Κουμορτζί, Κούρντι (45' Πούπο), Ριέρα, Μπάλαμπαν (65' Σαλαλί), Βαζ Τε. 
Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης, Βίσιο, Μπέτο (90' Σαρρής), Ολίσε, Λεάλ (82' Ορφανός), Ρομάνο (90' Καρέλης), Μπούντιμιρ.


πηγή:www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου