Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

SUPERLEAGUE PROLOGY

Στην τρίτη αγωνιστική της superleague μπαίνουμε και επίσημα σήμερα με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει 3 αγώνες ενώ οι άλλοι  5 γίνονται Κυριακή.
Στις 17:15 ο Ηρακλής υποδέχεται στο Καυτατζόγλειο τη Λάρισα.Και οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες την προηγούμενη αγωνιστική.Ενώ στον άλλον αγώνα του απογεύματος ο Εργοτέλης ερχόμενος με το διπλό στο Βόλο θα υποδεχθεί στο Παγκρήτιο την Ξάνθη που ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Πανιώνιο στα πηγάδια.Στο βραδινό ματς του Σαββάτου που είναι και ένα από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο της αγωνιστικής η Καβάλα δαίμονας πέρσι των "μεγάλων ομάδων" υποδέχεται τον Παναθηναϊκό που θέλει την νίκη για να κρατηθεί ψηλά.Την Κυριακή πλέον στις 16:00 η Κέρκυρα υποδέχεται στον Βόλο τον Ατρόμητο που ψάχνει ακόμα την πρώτη του νίκη.Στα παιχνίδια των 18:15 ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό,ο Πανιώνιος σε ένα διαφαινόμενο ντέρμπι 5ης θέσης τον Άρη,ενώ ο Π.Α.Ο.Κ. στην  Τούμπα τον Ολυμπιακό Βόλου.Και το ματς που κλείνει την αγωνιστική είναι αυτό της Α.Ε.Κ. με τον Αστέρα Τρίπολης στις 20:30.Ευχή όλων να δούμε ποδόσφαιρο χωρίς να μιλήσουμε για διαιτησία.

1 σχόλιο:

  1. καλα το σχολιο σου για ντερμπυ 5ης θεσης πανιωνιο Αρη σκιζει....απο τους πρωτους που θα φουνταρουν θα ειναι φετος ο Πανιωνιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή