Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

"Έμφραγμα" για την ManUtd, απόλυτο η Τσέλσι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε στα χέρια της την νίκη στο "Γκούντισον Παρκ", αλλά δέχτηκε δύο γκολ στις καθυστερήσεις και έμεινε στο 3-3 με την Έβερτον.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 39' με τον Πίνααρ, αλλά ισοφάρισε στο 43' ο Φλέτσερ και οι "κόκκινοι διάβολοι" κατάφεραν να προηγηθούν με 3-1 χάρη στα τέρματα του Βίντιτς στο 47' και του Μπερμπάτοφ στο 66'.Τα πάντα φάνηκαν να έχουν κριθεί, αλλά στα δύο πρώτα λεπτά των καθυστερήσεων η Έβερτον πέτυχε ισάριθμα τέρματα με τον Κέιχιλ και τον Αρτέτα, αντίστοιχα.
Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον προτίμησε να προφυλάξει τον Γουέιν Ρούνεϊ και τον άφησε εκτός αποστολής, καθώς ήταν δεδομένο πως οι οπαδοί της Έβερτον θα ασχολούνταν διαρκώς μαζί του μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή.

Η Τσέλσι με 2 γκολ του Εσιέν επικράτησε με 3-1 της Γουέστ Χαμ μέσα στο "Άπτον Παρκ" και πέτυχε την τέταρτη νίκη της σε ισάριθμα ματς.
Η Άρσεναλ νίκησε με 4-1 την Μπόλτον, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε στο 1-1 με την Μπλάκμπερν, όπως και η Τότεναμ με την Γουέστ Μπρομ.

Ντεμπούτο με γκολ έκανε ο Ασαμόα Γκίαν για την Σάντερλαντ, αλλά αυτό δεν έφτανε για την ομάδα του νικήσει την Γουΐγκαν, η οποία πήρε το 1-1 χάρη σε τέρμα του Αλκαράς στο 87'.

ΕΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Χίμπερτ (69' Κόουλμαν), Χάιτινχα (69' Γιακούμπου), Τζαγκιέλκα, Μπέινς, Ντιστέν, Αρτέτα, Κέιχιλ, Πίνααρ, Οσμάν, Φελαϊνί.
ΜΑΝ.ΓΙΟΥΝ: Φαν ντερ Σαρ, Γκάρι Νέβιλ, Βίντιτς, Ο'Σέι, Εβρά (81' Παρκ Γι Σουνγκ), Έβανς, Φλέτσερ, Σκόουλς, Γκιγκς, Νάνι, Μπερμπάτοφ.



πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου