Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Πανηγυρισμός αλά Lady Gaga!

Οι παίκτες της Χάνγκο ΙΚ κατάφεραν να "κλέψουν" λίγο από τη δόξα των ποδοσφαιριστών της Στιάρναν, αφού πανηγύρισαν ένα γκολ τους, παριστάνοντας την εγωκεντρική ποπ σταρ, Lady Gaga.Τα... παλικάρια της Στιάρναν, κατά καιρούς κάνουν τα... κορδόνια μας να λύνονται από γέλια, εξαιτίας των ιδιόρρυθμων πανηγυρισμών που σκαρώνουν.Αυτή τους η μανία, φαίνεται ότι αποτέλεσε το έναυσμα ώστε να μπουν και άλλοι παίκτες στο... χορό των παράξενων πανηγυρισμών.
Συγκεκριμένα, οι Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές της Χάνγκο, Μπρούνο Γκόμες, Άλισον και Μαρσέλο Ματρόνε (οι μοναδικοί ξένοι της ομάδας), μετά από την επίτευξη του ενός από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας τους απέναντι στη LPS έσπευσαν να δώσουν τη δική τους παράσταση.

Οι δύο από αυτούς αρκέστηκαν στο να φορέσουν μόνο γυαλιά, ενώ ο τρίτος (η φίρμα της παράστασης) έβαλε και ξανθιά περούκα, παριστάνοντας τη Lady Gaga.

Οι τρεις τους άρχισαν, αμέσως, να χορεύουν - όπως κάνει η διάσημη τραγουδίστρια στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού "Bad Romance" - και στη συνέχεια επέστρεψαν στο παιχνίδι.

Πλέον, μετά το... θράσος των παικτών της Χάνγκο, να προκαλέσουν τη Στιάρναν, η απάντηση από τους "μετρ" στο είδος των πανηγυρισμών πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Απολαύστε τον... gaga πανηγυρισμό:


πηγη:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου