Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Παραιτήθηκε ο Μπάγεβιτς

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς λίγο μετά την ήττα της ΑΕΚ στο Βόλο από τον τοπικό Ολυμπιακό ανακοίνωσε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του "δικεφάλου"! Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον οποίο έπεσε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής, ο "Ντούσκο" δήλωσε: "Για το παιχνίδι δεν θα μιλήσω γιατί δεν υπάρχει νόημα. Εχω ενημερώσει τον κ. Αδαμίδη και το έχω πει και στους παίκτες ότι παραιτούμαι. Για κάτι παραπάνω... τις επόμενες μέρες. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για το παιχνίδι, τη νίκη... και τίποτε άλλο".


Αμέσως μετά ο 62χρονος τεχνικός σηκώθηκε από την καρέκλα του και αποχώρησε από την αίθουσα Τύπου, χωρίς να δεχθεί ερωτήσεις. Η απόφασή του είναι οριστική και αμετάκλητη, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τους συνεργάτες του, αλλά και από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Σταύρο Αδαμίδη. Ο τελευταίος είχε μάλιστα τηλεφωνική επικοινωνία και με τον Πέτρο Παππά, στον οποίο ανακοίνωσε την απόφαση του Σερβοέλληνα τεχνικού και την πρόθεσή του να την κάνει αποδεκτή.

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν από το παιχνίδι του "δικεφάλου" στην Αγία Πετρούπολη με τη Ζενίτ για τη 2η αγωνιστική του Europa League, η ομάδα μένει ακέφαλη και θα πάει στη Ρωσία με υπηρεσιακό τεχνικό τον Χριστόφορο Κόλα, ο οποίος είναι Τεχνικός διευθυντής - Υπεύθυνος Scouting των Ακαδημιών, με άμεσο συνεργάτη του τον -Τεχνικό Διευθυντή- Αρναρ Γκρέταρσον.

Πάντως τα πρώτα ονόματα υποψήφιων διαδόχων του Μπάγεβιτς έχουν ήδη κυκλοφορήσει. Πρόκειται για τον Ρουμάνο Λάζλο Μπόλονι και τον Νίκο Κωστένογλου. Επίσης ακούστηκε και το όνομα του Βαγγέλη Βλάχου...

Αργά το βράδυ πάντως προέκυψε άλλη μία πληροφορία, η οποία ανέφερε ότι η ΑΕΚ ενδέχεται να αναζητήσει έναν Ισπανόφωνο τεχνικό, λόγω της παρουσίας πολλών λάτιν στο ρόστερ του συλλόγου...

πηγή:www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου