Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Εκτός τελικού ο Φέντερερ

Ούτε αυτή τη φορά θα πραγματοποιηθεί ο τελικός-όνειρο. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα είναι ο αντίπαλος του Ράφα Ναδάλ στον τελικό της Κυριακής (12/9).Η απογοήτευση των Σέρβων για τον αποκλεισμό του Μουντομπάσκετ κράτησε λίγο. Πολύ λίγο!
Ο κορυφαίος αθλητής της χώρας, ο Νόβακ Τζόκοβιτς... μιμήθηκε το κατόρθωμα των Τούρκων και απέκλεισε τον Ρότζερ Φέντερερ από το US Open.Ακριβώς, ο Σέρβος απέκλεισε τον Ελβετό από τον έβδομο συνεχόμενο τελικό στη Νέα Υόρκη, επικρατώντας σε πέντε σετ (5-7, 6-1, 5-7, 6-2, 7-5).


Έτσι ούτε φέτος οι Αμερικάνοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν έναν τελικό μεταξύ του Ράφα Ναδάλ και του Φέντερερ (σ.σ. από το 2005 έχουν να βρεθούν οι δύο παίκτες επί αμερικάνικου εδάφους).


"Αυτό ήταν ένα από τα παιχνίδια που θα θυμάσαι για όλη σου τη ζωή", σχολίασε ο Τζόκοβιτς που θα συμμετάσχει για δεύτερη φορά στον τελικό του US Open. Το 2007 είχε κλέψει την παράσταση με τις μιμήσεις της Μαρίας Σαραπόβα, του Ναδάλ και του Ρόντικ. Είχε γνωρίσει όμως την ήττα από τον Φέντερερ στον τελικό.

Το Σάββατο (11/9) στο "Άρθουρ Ας" ο Σέρβος έκανε 66 αβίαστα λάθη, όμως έσωσε δύο match points (σ.σ. έχανε 4-5 και 15-40). Για τρίτη φορά φέτος ο Φέντερερ έχασε αγώνα στο οποίο προηγούνταν.

Η ήττα του σηματοδότησε το τέλος μιας εποχής στη Νέα Υόρκη. Ο 29χρονος πρώην Νο1 που έκανε καλό παιχνίδι, αλλά δεν πήρε τους μεγάλους πόντους, σκέφτηκε τον Ναδάλ.


"Θα ήθελα να παίξω εναντίον του εδώ. Τα προγούμενα έξι χρόνια ήμουν στον τελικό. Δυστυχώς εκείνος δεν ήταν ποτέ εδώ. Αυτό είναι απογοητευτικό και όταν βρίσκεσαι ένα πόντο μακριά από το να γίνει πραγματικότητα, είναι σίγουρα μεγάλη απογοήτευση", κατέληξε. Τι να πουν και οι Αμερικάνοι που θα δουν επιτέλους τον Ναδάλ δίχως τον Φέντερερ.

πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου