Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Η Χόφενχαϊμ "βύθισε" τη Σάλκε!

Η Χόφενχαϊμ επιβλήθηκε με 2-0 της Σάλκε στη "Ρέιν Νέκαρ Αρίνα" και πανηγύρισε την 3η νίκη της στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές. Χωρίς βαθμό ακόμα στο πρωτάθλημα η ομάδα του Φέλιξ Μάγκατ, ντεμπούτο Χούντελααρ με τους "μπλε".Μετά από την "τεσσάρα" επί της Βέρντερ στην πρεμιέρα και την εκτός έδρας νίκη επί της νεοφώτιστης Σαν Πάουλι τη 2η αγωνιστική, η Χόφενχαϊμ έκανε το "3 στα 3", καθώς επικράτησε με το "καθαρό" 2-0 της Σάλκε στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα.Το σκορ για το συγκρότημα του Ραλφ Ράνγκνικ άνοιξε στο 37' ο Φόρσα με κεφαλιά ενώ την νίκη των γηπεδούχων "κλείδωσε" στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σαλίχοβιτς: από εκτέλεση φάουλ του με το αριστερό η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, για να βρει στη συνέχεια στο στήθος του Νόιερ και να καταλήξει στα δίχτυα (το γκολ χρεώθηκε στον γκολκίπερ της Σάλκε).
Από πλευράς Σάλκε, ο Φέλιξ Μάγκατ έδωσε φανέλα βασικού με το... καλημέρα στον πρώην φορ της Μίλαν, Κλάας-Γιαν Χούντελααρ, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ στο 79' πέρασε ως αλλαγή και το έτερο νέο απόκτημα των "μπλε", Χουράδο.

Το εντυπωσιακό πάντως είναι πως ύστερα από ένα καλοκαίρι με έντονη μεταγραφική δραστηριότητα, η ομάδα του Γκελζενκίρχεν παραμένει στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα και έχει χάσει πολύτιμο έδαφος στη μάχη του τίτλου.

Να σημειωθεί τέλος πως η Σάλκε δεν έχει καταφέρει ποτέ να νικήσει τη Χόφενχαϊμ, μετρώντας πλέον τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες ανεξαρτήτως έδρας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Χόφενχαϊμ (Ραλφ Ράνγκνικ):  Στάρκε, Μπεκ, Σίμουνιτς, Φόρσα, Κόμπερ, Βάις (89' Ρούντι) Λουίς Γκουστάβο, Σαλίχοβιτς, Μλάπα (68' Βούκσεβιτς), Ιμπίσεβιτς, Μπα (77' Σίγκουρντσον)

Σάλκε (Φέλιξ Μάγκατ): Νόιερ, Μέτσελντερ (46' Ματίπ), Ουβέδες, Πλεστάν, Σαρπάι, Τζόουνς, Ράκιτιτς (79' Χουράδο), Μόριτζ, Ραούλ, Εντού (46' Μπάουμγιοχαν), Χούντελααρ


πηγή:www.sports24.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου