Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Γκαγκάτσης οδηγεί τον Ολυμπιακό κατά Γκαλέτι

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης επιστρέφει στον Ολυμπιακό μετά από πολλά χρόνια. Ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θα είναι ο νομικός σύμβουλος των Πειραιωτών στην υπόθεση με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος ζητάει όλα τα χρήματα του συμβολαίου του μέχρι το 2013.

Ο Γκαγκάτσης πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και πήρε το φάκελο της υπόθεσης του Αργεντινού άσου και έχει ξεκινήσει δουλειά,. Μάλιστα πληθαίνουν τα σενάρια που θέλουν τον πρών Πρόεδρο της ΕΠΟ, μετά από αυτή την υπόθεση να αναλαμβάνει και κάποιο πόστο μέσα στην ομάδα, ωστόσο κάτι τέτοιο ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Στον Γκαλέτι έγινε πρόταση να πάρει όλα τα λεφτά που προβλέπει το συμβόλαιο του μέχρι το 2011, όμως, η πλευρά του παίκτη αξιώνει όλα τα χρήματα που προβλέπονται στο συμβόλαιο του μέχρι το 2013, όταν και λήγει.

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε και συνάντηση μεταξύ του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Σωκράτη Κόκκαλη. Οι δύο άνδρες συζήτησαν πολλά θέματα για την ομάδα, ενώ αναφέρθηκαν και στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", όπου ο νέος μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού θα αγοράσει και το 50% των μετοχών της "Καραϊσκάκης Α.Ε".

πηγη:www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου