Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Νίκη και καλό ποδόσφαιρο με Γεωργία

Να ξεκινήσει με το δεξί και να βάλει τις βάσεις για την τρίτη σερί πρόκριση σε τελικά Euro θέλει η Εθνική Ελλάδας κόντρα στην αντίστοιχη της Γεωργίας (21:45, Mega) στο γήπεδο Καραϊσκάκη.Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Εθνικής η Ελλάδα θέλει να πάρει το τρίποντο και σύγχρονος να αποδώσει καλό και ελκυστικό ποδόσφαιρο στη… νέα εποχή του Πορτογάλου τεχνικού.Οι συνθήκες είναι ιδανικές καθώς αντίπαλος της Εθνικής θα βρεθεί η Γεωργία του Τιμούρ Κετσπάγια στην επιστροφή του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού στον Καραϊσκάκη.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και ο Σάντος θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει το νέο σύστημα της ομάδας, που δεν είναι άλλο από το 4-4-2 σε σχήμα ρόμβου στην μεσαία γραμμή.

Ο Φερνάντο Σάντος φαίνεται να καταλήγει στον Γιούρκα Σεϊταρίδη όσον αφορά στο δεξί άκρο της άμυνας έναντι του Λουκά Βύντρα ενώ πίσω από τους δύο επιθετικούς θα είναι πιθανότατα ο Γιώργος Σαμαράς αντί του Σωτήρη Νίνη που είχε αγωνιστεί στη συγκεκριμένη θέση στο φιλικό με την Σερβία στο Βελιγράδι τον Αύγουστο.

Κατά τα άλλα κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μιχάλης Σηφάκης που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι με τον Φερνάντο Σάντος στο "τιμόνι" κόντρα στην Σερβία.

Στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ φαίνεται να επιλέγει τον Νίκο Σπυρόπουλο έναντι του Γιώργου Τζαβέλλα.

Στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μαζί με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο που θα είναι ο αντικαταστάτης του Σωτήρη Κυργιάκου μετά την απόφαση του τελευταίου να αποσυρθεί από την "γαλανόλευκη".

Όσον αφορά στην μεσαία γραμμή, ο Κώστας Κατσουράνης θα είναι σε ρόλο αμυντικού μέσου, δεξιά θα βρίσκεται ο Βασίλης Τοροσίδης στον νέο ρόλο που έχει στην Εθνική ομάδα μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Φερνάντο Σάντος και στα αριστερά ο Γιώργος Καραγκούνης.

Τέλος στην επίθεση θα είναι ο σκόρερ του φιλικού με την Σερβία, Δημήτρης Σαλπιγγίδης μαζί με τον πρώτο σκόρερ της προηγούμενης προκριματικής φάσης, Φάνη Γκέκα.

Διαιτητής της αναμέτρησης την Παρασκευή θα είναι ο Ισπανός Κάρλος Κλος Γκόμες ο οποίος στο παρελθόν δεν έχει "σφυρίξει" αγώνα της Εθνικής ομάδας.

πηγη:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου