Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου 2010

Παπανικολάου: "Ετοιμος να αρπάξω τις ευκαιρίες"

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού για την απόφαση του Ντούσαν Ίβκοβιτς να του δώσει χρόνο συμμετοχή τη νέα σεζόν. "Αν αρχίζει να με φοβίζει δεν θα βγει τίποτα στο γήπεδο. Εγώ είμαι έτοιμος για να δουλέψω και να αρπάξω τις ευκαιρίες που μου δώσει ο προπονητής" τόνισε ο διεθνής φόργουορντ.


"Κούραση υπάρχει, αλλά με τη βοήθεια του Ανδρέα Γκατζούλη δεν θα την καταλάβω καθόλου. Ξεκουράστηκα τρεις μέρες, ήταν αρκετό και πλέον δουλειά. Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια δείχνει ότι έχει ένα πρόγραμμα για να στηρίξει τα νέα παιδιά. Μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας στηρίζει τα Ελληνόπουλα και μακάρι τα επόμενα χρόνια να συνεχιστεί αυτό το πρόγραμμα και να έρχονται συνεχώς νέοι Έλληνες παίκτες στην ομάδα".

Όσο για την εμπειρία της Εθνικής Ανδρών: "Έκανα την προσπάθεια μου, αλλά ο προπονητής έκρινε πως δεν είμαι ακόμα έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα. Αυτό δεν με απογοητεύει αλλά μου δίνει επιπλέον κίνητρο για να δουλέψω. Τα παιδιά μπορούν να μας χαρίσουν μια ακόμα μεγάλη στιγμή κι εύχομαι ολόψυχα να φτάσουν ως το μετάλλιο".πηγη:www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου