Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΕΚ- Αστέρας Τρίπολης 2-2

Έσωσε την παρτίδα η ΑΕΚ. Η Ένωση που βρέθηκε να χάνει στο ΟΑΚΑ με 0-2 από τον Αστέρα Τρίπολης, πίεσε στο τέλος και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 με γκολ των Τζεμπουρ και Σκόκο. Φωνές για τα πέναλτι που δεν είδε ο Κουκουλάκης.Μια ΑΕΚ η οποία ήταν κατώτερη του αναμενόμενου, κατάφερε με πίεση στο τελευταίο δεκάλεπτο να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στο ΟΑΚΑ με τον Αστέρα Τρίπολης.Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν κατάφερε να έχει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα, ενώ δεν βοήθησαν και οι πολλές αλλαγές που έκανε στο αρχικό σχήμα ο Σερβοέλληνας τεχνικός. Η ΑΕΚ είχε μια ανούσια υπέροχή στο πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο ανέβασε την απόδοσή της κυρίως μετά το δεύτερο γκολ του Αστέρα και έφτασε στην ισοφάριση.
Από την άλλη, η ομάδα της Τρίπολης για μια ακόμη αγωνιστική έδειξε πως διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο και πως αν της αφήσεις χώρους θα σου κάνει την “ζημιά”, όπως έκανε και με τον Αράς και με τον Φορτούνη, ωστόσο στα τελευταία λεπτά δεν μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα. Πάντως συνεχίζει να είναι αήττητη στο πρωτάθλημα, με μια νίκη και δύο ισοπαλίες.
Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Διαιτητής / Βοηθοί: Κουκουλάκης/ Καρσιώτης, Τουμπακάρης

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Αραμπατζής, Πατσατζόγλου, Νασούτι, Μανωλάς, Τζεμπούρ, Μάκος, Μπλάνκο (79' Έντερ), Λαγός (63' Λυμπερόπουλος), Μπερνς (55' Λεονάρντο), Σκόκο, Γκέντσογλου.

Αστέρας Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Αργυρόπουλος, Ουριμπάρι, Φυτανίδης, Μπαρτολίνι, Μπαστία, Λαδάκης, Κερ (93' Κρις), Ρούμπιλ, Αράς (68' Φορτούνης), Ροτζέριο (84' Ριμκεβίτσιους).

Κάρτες: Αράς (50'- Αστέρας Τρίπολης), Ουρίμπαρι (78'- Αστέρας Τρίπολης)

Σκόρερ: Τζεμπούρ (83'- ΑΕΚ), Σκόκο (87'- ΑΕΚ)- Αράς (43'- Αστέρας Τρίπολης), Φορτούνης (81' Αστέρας Τρίπολης)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου