Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΑΒΑΛΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-2

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι που έγινε στην Καβάλα,παιχνίδι που παρακολουθήσατε ζωντανά σε livestreaming από αυτό το blog, ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να φύγει με τους βαθμούς της νίκης μένοντας στο 2-2 με την τοπική ομάδα.
Τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό άρχισαν πολύ καλά καθώς έχοντας την κυριαρχία στο ματς προηγήθηκε στο 12 με τον Σισέ.Από εκεί και πέρα όμως η Καβάλα πήρε στα χέρια της την κυριαρχία και σκοράροντας δύο γκολ με κεφαλιές στο 29 του Ντουγκλάο και στο 33 με τον Νταρσβίλ έκανε το 2-1.Ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε,πίεσε αλλά δεν του ήρθε το εύκολο γκολ.Κάτι το οποίο συνέβη στο 79 με τον Σισέ.Από εκεί και πέρα όμως δεν μπόρεσε στα 10 λεπτά που απέμειναν καμία ομάδα να σκοράρει.


Γήπεδο: "Ανθή Καραγιάννη"

Διαιτητής: Κάκος Α. (Κέρκυρα)

Βοηθοί: Ακρίβος - Σωτηρόπουλος

Καβάλα (Ντράγκαν Οκούκα): Βαγιέχο, Πετκάκης (67' λ.τρ. Ντουκρόκ), Οικονόμου, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Ντιέ, Καρντόσο, Ονουάτσι (77' Χργκόβιτς), Αμπντούν, Βουξίσεβιτς, Νταρσβίλ (56' Ογκμπέτσε).

Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Βύντρα, Μαρίνος (60' Ιωαννίδης), Μπουμσόνγκ (72' Κατσουράνης), Καντέ, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης, Νίνης, Γκοβού (46' Λουίς Γκαρθία), Λέτο, Σισέ.

Σκόρερ: Σισέ 12', Ντουγκλάο 31', Νταρσβίλ 34', Σισέ 79'

Κάρτες: Ντιέ, Πετκάκης, Χργκόβιτς / Λέτο, Νίνης, Λουίς Γκαρθία, Ιωαννίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου