Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 2-1

Με δύο ατομικές ενέργειες των Νίνη (44') και Κατσουράνη (63') ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις επιτυχίες με την νίκη (2-1) επί του Πανιωνίου. Αποβλήθηκε στο 90' ο Νίνης και ο Κουμορτζί στις καθυστερήσεις μείωσε το σκορ.Διατηρώντας την παράδοση των τελευταίων 10 ετών, ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-1 τον Πανιώνιο και επέστρεψε στις επιτυχίες. Με κορυφαίο τον Νίνη που σκόραρε στο 44' και αποβλήθηκε στο 90', το "τριφύλλι" πριν το ματς με την Κοπεγχάγη έδειξε ορισμένα σημάδια βελτίωσης.Μετά από ένα ανιαρό πρώτο 20λεπτο στο ματς, οι "πράσινοι" ανέβασαν ρυθμούς πίεσαν, έχασαν ευκαιρίες και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με μια ατομική ενέργεια του Νίνη που είχε πολύ όρεξη στο ματς.Οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι το κακό παιχνίδι των "κυανέρυθρων" επιθετικά προσπάθησαν να "καθαρίσουν" το ματς στην επανάληψη, ωστόσο είχαν απέναντί τους έναν εκπληκτικό Μάχο.Τελικά την λύση έδωσε ο Κατσουράνης με ατομική ενέργεια και σουτ στο 63'. Το φινάλε επεφύλασε μια αποβολή για τον σκόρερ του πρώτου γκολ Νίνη και ένα γκολ από αδράνεια της "πράσινης άμυνας και τον Κουμορτζχί να μειώνει. Οι "πράσινοι" διαμαρτυρήθηκαν για δύο πέναλτι σε ισάριθμες φάσεις με τον Νίνη (53', 62').
Γήπεδο:
 Ολυμπιακό Στάδιο

Διαιτητής: Μήτσιος Χρήστος (Ηπείρου)

Βοηθοί: Σαραϊδάρης Δ. / Γούκος Δ.

Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ (74' Σιμάο), Βύντρα, Κατσουράνης (85' Καραγκούνης), Ζιλμπέρτο Σίλβα, Νίνης, Λουίς Γκαρθία (67' Μαρίνος), Λέτο, Σισέ.

Πανιώνιος (Μίκαελ Στόρε): Μάχο, Μανιάτης, Λάτκα, Ριέρα (85' Χαλαλί), Μπάλαμπαν, Βάρο (72' Χίκα), Κουμορτζί, Σιόβας, Κοντοές, Τσότσαλιτς, Βαζ Τε (86' Κούκετς).

Σκόρερ: Νίνης 44', Κατσουράνης 63'

Κάρτες: Σαριέγκι, Κατσουράνης, Νίνης (2) / Μανιάτης

πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου