Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Η Κέρκυρα ολοκλήρωσε τις εκπλήξεις

Η Κέρκυρα ήταν η μεγάλη νικήτρια στο παιχνίδι του Παμπελοποννησιακού σταδίου με αντίπαλο την ΑΕΚ. Οι νεοφώτιστοι που είχαν... μπασκετικά ποσοστά ευστοχίας, επικράτησαν με 2-1 των "κιτρινόμαυρων", οι οποίοι έχασαν πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν και έκαναν πάρα πολλά και αβίαστα λάθη.
17': ΓΚΟΟΟΛ (1-0): Ο Τσίγκας "άδειασε" τον Ντιόπ, έκανε και το σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, η μπάλα πήρε φάλτσα και κατέληξε στην αριστερή γωνία του Σάχα!
54': ΓΚΟΟΟΛ (2-0): Ο Επστάιν έφυγε στην αντεπίθεση μετά τη μπαλιά του Γκουστάβο, μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε τον Σάχα και διπλασίασε τα γκολ των γηπεδούχων.
64': ΓΚΟΟΟΛ (2-1): Ο Τζιμπούρ με φάουλ από το ημικύκλιο της περιοχής δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Κωνσταντόπουλο και μείωσε το σκορ


ΚΕΡΚΥΡΑ (Μπάμπης Τεννές): Κωνσταντόπουλος, Γκουστάβο (82' Μίχος), Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Λαμπρόπουλος (56' Παρασκευαΐδης), Μακρής, Γιάντσης, Επστάιν (69' Φλαβίνιο), Καλαντζής, ΤσίγκαςΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Σάχα, Γιάχιτς, Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας, Ντιόπ (63' Μπλάνκο), Καφές, Λεονάρντο (55' Έντερ), Λυμπερόπουλος, Σκόκο (76' Μπερνς), Τζιμπούρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου