Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Ανακοίνωσε Νεστέροβιτς ο Ολυμπιακός

Παίκτης του Ολυμπιακού και με τη... βούλα είναι από την Πέμπτη το πρωί ο Ράντοσλαβ Νεστέροβιτς. Η "ερυθρόλευκοι" ΚΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Σλοβένου σέντερ για τα επόμενα δύο χρόνια και ο 34χρονος στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως ήρθε για να κατακτήσει τίτλους. "Αισθάνομαι υπέροχα που επιστρέφω στην Ευρώπη και πόσο μάλλον σε μια μεγάλη ομάδα που θέλει να κερδίζει τρόπαια. Γι' αυτό άλλωστε επιστρέφω" υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις μεταγραφές των Σπανούλη, Νίλσεν "Σπουδαίες και οι δυο. Ο Σπανούλης είναι απλά MVP και ο Νίλσεν είναι ο παίκτης που κάθε προπονητής και κάθε ομάδα θέλει στο ρόστερ της".


"Όταν μια ομάδα έχει φτάσει σε δυο συνεχόμενα Φάιναλ Φορ, σημαίνει ότι είναι πολύ καλή. Ο Ολυμπιακός έχει φτιάξει ένα σπουδαίο κορμό και κάθε χρόνο κάνει μικρές προσθήκες. Νομίζω ότι αυτό είναι το μυστικό για μια ομάδα όταν θέλει να πετύχει. Ελπίζω εγώ και τα υπόλοιπα νέα παιδιά να προσθέσουμε αυτό που έλειπε και να φτάσουμε στην κορυφή της Ευρώπης. Είναι δύσκολο να πεις από το καλοκαίρι που θα φτάσεις μετά από δέκα μήνες. Μια σεζόν είναι πολύ μεγαλύτερη και με περισσότερα εμπόδια απ’ όσα πιστεύει ο πολύς κόσμος. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες και σίγουρα θα παίξει ρόλο το πώς θα βρεθούν μεταξύ τους κατά τη διάρκεια της χρονιάς".


Ο Νεστέροβιτς εξήγησε και τους λόγους που τον έκαναν να δεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού, "Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης κι αυτό ήταν το πρώτο στοιχείο που μέτρησε για μένα. Η παρουσία του κόουτς Ίβκοβιτς είναι εξίσου σημαντική και ο τρίτος λόγος είναι ότι μετά από δώδεκα χρόνια στο ΝΒΑ έχω την ανάγκη να κερδίσω τίτλους. Μου λείπει αυτό το αίσθημα και γι’ αυτό ήρθα. Να το νιώσω, να το ζήσω..."

ΠΗΓH:WWW.NOVASPORTS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου