Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Ο ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Ο Λουίς Γκαρσία ανήκει στον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός παίκτης έμεινε ελεύθερος από την Σανταντέρ και συμφώνησε με τους "πράσινους".Ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον πρώην άσο της Λίβερπουλ και της Ατλέτικο Μαδρίτης και έτσι ολοκλήρωσε το ρόστερ του με την απόκτηση του Ισπανού μεσοεπιθετικού.
Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Κάρλος Φρέιτα ήταν ο άνθρωπος που κίνησε τις διαδικασίες με άκρα μυστικότητα και κατάφερε να φέρει στην Παιανία έναν αξιόλογο παίκτη με μεγάλη εμπειρία.

Ο Λουίς Γκαρσία συμμετείχε στην Λίβερπουλ το 2005 όταν οι "ρεντς" είχαν κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ στην Κωνσταντινούπολη.

Ο 32χρονος διεθνής αναμένεται στην Ελλάδα το Σάββατο, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Ο Λουίς Γκαρσία ξεκίνησε την καριέρα του από τα αφηβικά της Μπαρτσελόνα το 1997. Την περίοδο 1999-2002 αγωνίστηκε σε τρεις διαφορετικός ομάδες στην Ισπανία ως δανεικός Βαγιαδολίδ, Τολέδο και Τενερίφη.

Το καλοκαίρι του 2002 πήρε μεταγραφή στην Ατλέτικο Μαδρίτης έχοντας 30 συμμετοχές και 9 γκολ. Η Μπαρτσελόνα ήταν ο μετέπειτα ποδοσφαιρικός του σταθμός έχοντας σε ένα χρόνο 25 συμμετοχές και 4 γκολ.

Σημαντική ήταν η καριέρα του στην Λίβερπουλ υπό τις οδηγίες του Ράφα Μπενίτεθ Σε τρία χρόνια είχε 77 συμμετοχές και 18 γκολ, συμμετοχή σε έναν τελικό Τσάμπιονς Λιγκ 2005 και στέλεχος της Λίβερπουλ στην πορεία της στο Τσάμπιονς Λιγκ προς την Αθήνα το 2007.

Το 2007 επέστρεψε στην Ατλέτικο Μαδρίτης για δύο χρόνια με 51 συμμετοχές - 4 γκολ ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην Ρασίνγκ Σανταντέρ έχοντας 14 εμφανίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου