Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2010

Δύο αγωνιστικές για Σόφο, Φώτση

Τελικά, η FIBA φαίνεται πως δεν... πείστηκε από όλα όσα υποστήριξαν Έλληνες και Σέρβοι κατά την απολογία τους και μοίρασε ποινές.Ποινή δύο αγωνιστικών στους Σοφοκλή Σχορτσανίτη και Αντώνη Φώτση επέβαλε η Διεθνής Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για τα εκτεταμένα επεισόδια στο ΟΑΚΑ. Τρεις αγωνιστικές στον Κρστιτς και δύο στον Τεόντοσιτς.Τα... αυτιά των ανθρώπων της FIBA δενν ίδρωσαν με όσα υποστήριξαν η ελληνική και η σέρβικη ομοσπονδία και μοίρασαν καμπάνες στους πρωταγωνιστές των σοβαρών επεισοδίων του ΟΑΚΑ.
Έτσι, λοιπόν, η Εθνική μας θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Αντώνη Φώτση και Σοφοκλή Σχορτσανίτη στα δύο πρώτα παιχνίδια του Μουντομπάσκετ με Κίνα και Πουέρτο Ρίκο, εφόσον δεν αλλάξει κάτι και η τιμωρία παραμείνει. Κι αυτό γιατί οι δύο ομοσπονδίες έχουν το δικαίωμα να καταθέσουν έφεση, ζητώντας μείωση των ποινών.

Από την άλλη πλευρά, ο Νέναντ Κρστιτς που πέταξε μία καρέκλα με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον Μπουρούση τιμωρήθηκε με ποινή τριών αγωνιστικών από τα παιχνίδια της Σερβίας, ενώ ο Μίλος Τεόντοσιτς θα απουσιάσει από τα πρώτα δύο παιχνίδια.

Οι Σέρβοι στην πρεμιέρα της διοργάνωσης παίζουν με την Αγκόλα, την Κυριακή κόντρα στη Γερμανία και τη Δευτέρα με την Ιορδανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου