Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

"Διπλό" του Αστέρα Τρίπολης στην Κρήτη

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 1-0 του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, χάρη στο γκολ που πέτυχε μόλις στο 4' ο Λαδάκης. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την ομάδα της Αρκαδίας σε αγώνα πρεμιέρας στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Έξυπνη η τακτική των φιλοξενούμενων μετά το γκολ, "φλύαροι" και ανούσιοι οι γηπεδούχοί...

Η αρκαδική ομάδα ευτύχησε να προηγηθεί με το... "καλησπέρα", όταν το μακρινό σουτ του Λαδάκη κόντραρε στον Μπέτο δίνοντας περίεργη τροχιά στη μπάλα, που "κρέμασε" τον Δασκαλάκη και κατέληξε στα δίχτυά του. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι διατήρησαν μια "φλύαρη" υπεροχή, καθώς ως τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και παρά την όρεξη του Λεάλ ουδέποτε κατόρθωσαν να γίνουν απειλητικοί για την εστία του Ντεγκρά.

Μια σέντρα-σουτ του Ουρουγουανού που αποκρούστηκε σε κόρνερ (44') και μια κεφαλιά (άουτ) του Μπούντιμιρ (45') υπήρξαν υποψία φάσης για το ηρακλειώτικο συγκρότημα, που δεν μπορούσε να βρει λύσεις απέναντι στην αμυντική λειτουργία του αντιπάλου του.

Η κατάσταση δεν διαφοροποιήθηκε σημαντικά στην επανάληψη, καθώς αν εξαιρεθεί μια κεφαλιά του Φραγκουλάκη στο 51', που έστειλε τη μπάλα άουτ, οι παίκτες του Καραγεωργίου δεν έβρισκαν χώρο για να οργανώσουν επικίνδυνες επιθέσεις. Ενα σουτ του Ρομάνο στο 74' έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Ντρεγκρά. Στο 83' η κεφαλιά του Ορφανού πέρασε άουτ, στην τελευταία υποφερτή στιγμή ενός αγώνα που θα ξεχαστεί γρήγορα.


Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου):Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Ρουμπάκης, Σασιασβίλι (10' Ορφανός), Αλεξόπουλος, Μπέτο (66' Βερπακόφσκις), Ζούνιορ, Φραγκουλάκης (57' Ολίσε), Λεάλ, Ρομάνο, Μπούντιμιρ 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Αργυρόπουλος, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Ορόθκο, Λαδάκης, Φυτανιδης, Ουντότζι, Αράς (54' Καρέρα), Ρίος (67' Ροτζέριο), Ρομπέρτο (81' Κερ)


ΠΗΓΗ:WWW.NOVASPORTS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου