Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Εκπλήξεις από τον Σάντος

Αρκετά νέα πρόσωπα συμπεριέλαβε ο Φερνάντο Σάντος στην αποστολή της εθνικής ενόψει του φιλικού με τη Σερβία, που θα γίνει την προσεχή Τετάρτη (11/8, 21:30) στο Βελιγράδι. Ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος στο συγκεκριμένο ματς θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, κάλεσε για πρώτη φορά τους Στέργο Μαρίνο, Σάββα Γκέντσογλου και Γιάννη Παπαδόπουλο, ενώ επανέφερε στην εθνική μετά από περίπου δυόμισι χρόνια τον Παντελή Καφέ, ο οποίος είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη γαλανόλευκη φανέλα τον Φεβρουάριο του 2008, σε τουρνουά στην Κύπρο.

Ακόμη, ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής κάλεσε τον Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος είχε κληθεί τον περασμένο Μάρτιο για το φιλικό με τη Σενεγάλη, αλλά δεν αγωνίστηκε, τον Κώστα Μήτρογλου (μία συμμετοχή με την εθνική ως αλλαγή, στον πρώτο αγώνα μπαράζ με την Ουκρανία), και τον Γιώργο Τζαβέλλα, ο οποίος «κόπηκε» τελευταία στιγμή από την 23άδα του Μουντιάλ.

Σε σχέση με την αποστολή που πήγε στη Νότια Αφρική, ο Σάντος άφησε εκτός τους Χαλκιά, Μόρα, Σεϊταρίδη, Τζιόλη, Πατσατζόγλου, Πρίττα, Καπετάνο και Χαριστέα.

Αναλυτικά η αποστολή, που θα συγκεντρωθεί το βράδυ της προσεχούς Κυριακής (8/8) σε παραλιακό ξενοδοχείο, αποτελείται από τους Σηφάκη, Τζόρβα, Κυργιάκο, Μαλεζά, Μανιάτη, Μαρίνο, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Σπυρόπουλο, Τζαβέλλα, Βύντρα, Γκέντσογλου, Καφέ, Κατσουράνης, Καραγκούνη, Νίνη, Γιάνννη Παπαδόπουλο, Τοροσίδη, Γκέκα, Μήτρογλου, Σαλπιγγίδη και Σαμαρά.

Ο Φερνάντο Σάντος θα παραχωρήσει την Τρίτη το πρωί (11:00) συνέντευξη Τύπου.

ΠΗΓΗ:WWW.NOVASPORTS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου