Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΡΟΥΠ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας βρίσκεται πλέον ο Παναθηναϊκός, μετά τη νίκη της Οσέρ επί της Ζενίτ με 2-0. Ελπίδες για καλή πορεία στην Ευρώπη.Τελικά η ομάδα που ανέδειξε τον Τζιμπρίλ Σισέ φαίνεται πως του έκανε το χατήρι και τον έστειλε στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση των ομίλων.Η γαλλική ομάδα, που είχε ηττηθεί στο πρώτο ματς στην Ρωσία με 1-0, κατάφερε να φέρει τούμπα το έργο και να πάρει εκείνη την πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, κερδίζοντας με 2-0 στον επαναληπτικό.
Σε αυτό βέβαια βοήθησε και η Ζενίτ, καθώς ολοκλήρωσε τον αγώνα με εννέα παίκτες. Μαλαφέεφ και Χούμποκαν αποβλήθηκαν, κάνοντας ακόμα πιο εύκολο το έργο των Γάλλων.

Εκτός από την πρόκριση όμως, έκανε και ένα μεγάλο "δώρο", αφού οι πράσινοι ήθελαν τον αποκλεισμό της Ζενίτ για να ανεβούν στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας.

Ο Παναθηναϊκός πλέον γλυτώνει έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο όπως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως και τις σταθερές δυνάμεις τα τελευταία χρόνια, Βαλένθια, Μπενφίκα, Ρόμα και Μαρσέιγ.

Σ' ότι αφορά στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Τότεναμ διέσυρε με 4-0 την Γιάνγκ Μπόις και θα παίξει για πρώτη φορά στους ομίλους του Champions League, ενώ πρωτάρα θα είναι και η Ζίλινα που απέκλεισε την Σπάρτα Πράγας, επικρατώντας με 1-0 εντός έδρας.

Όσο για τον Άγιαξ που απέκλεισε τον ΠΑΟΚ στην προηγούμενη φάση, κατάφερε να περάσει εμπόδιο και της Ντιναμό Κιέβου, όπως η Κοπεγχάγη που άφησε εκτός την Νορβηγική Ρόζενμποργκ.

ΠΗΓΗ:WWW.SPORTS24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου