Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

"Κόκκινος" ο Πάντελιτς, κοντά σε Ουρτάδο!

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Μάρκο Πάντελιτς και θα είναι ο νέος επιθετικός των Πειραιωτών. Οι διαπραγματεύσεις των μάνατζερ του παίκτη με τους Ερυθρόλευκους είναι σε εξέλιξη και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για συμφωνία διετούς συμβολαίου. Ο 31χρονος επιθετικός αναμένεται το Σάββατο στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.
Ο Μάρκο Πάντελιτς είπε το ναι στην πρόταση του Ολυμπιακού και θα είναι ο νέος σέντερ φορ της ομάδας. Ο Σέρβος επιθετικός επιστρέφει μετά από σχεδόν 12 χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα και αν όλα πάνε καλά, θα μπορέσει να ντεμπουτάρει κόντρα στην ομάδα που τον είχε φέρει τότε, πιτσιρικά, στην Ελλάδα, τον Ηρακλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην επιθετικός του Αγιαξ θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ από τον Ολυμπιακό θα προσπαθήσουν να ρίξουν λίγο ακόμα αυτό το ποσό.

Δεν αποκλείεται στις προσεχείς ώρες ο Ολυμπιακός να ανακοινώσει τη συμφωνία με τον Πάντελιτς και να ενημερώσει τους φίλους της ομάδας για την ημερομηνία της άφιξης του παίκτη στην Ελλάδα.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός περιμένει τα νεότερα από τον Μοϊσές Ουρτάδο. Οι Ερυθρόλευκοι κατέθεσαν νέα βελτιωμένη πρόταση στον παίκτη και την Εσπανιόλ και περιμένουν τη θετική απάντηση. Με την Εσπανιόλ υπάρχει συμφωνία στο 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ στον 29χρονο αμυντικό μέσο προσφέρονται 750.000 ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου και εντός της ημέρας αναμένεται να κλείσει θετικά και αυτό το μέτωπο!

πηγη:www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου