Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

ΤΡΙΑΡΑ Η ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Με το δεξί ξεκίνησε τις φετινές αγωνιστικές της υποχρεώσεις στην Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι "κόκκινοι διάβολοι" στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της πρεμιέρας, επικράτησαν στο "Ολντ Τράφορντ" της νεοφώτιστης Νιούκαστλ με 3-0, χάρη στα γκολ που πέτυχαν οι Μπερμπάτοφ (33'), Φλέτσερ (41') και Γκιγκς (85'). 

Η κυριαρχία της ομάδας του σερ Αλεξ Φέργκιουσον ήταν... απόλυτη. Τα ποσοστά της κατοχής της μπάλας 62%-38% ενώ είναι χαρακτηριστικό πως οι προσπάθειες για γκολ ήταν 18-7...

Το άγχος της πρεμιέρας έδιωξε στο 33' ο Μπερμπάτοφ με δυνατό συρτό διαγώνιο σουτ, για να έρθει στο 41' ο Φλέτσερ με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή να "σφραγίσει" ουσιαστικά την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ο Ρούνι μπορεί να έμεινε για 13ο σερί ματς χωρίς να σκοράρει (έξι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εφτά με την εθνική Αγγλίας), ωστόσο ο Ράιαν Γκιγκς, στο 85' στην υπ' αριθμόν 840 εμφάνιση με τη φανέλα των "κόκκινων διαβόλων" σκόραρε για 20η συνεχή χρονιά στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Αυτό ήταν το 156ο γκολ του Ουαλού θρύλου της ομάδας του "Ολντ Τράφορντ", με το οποίο γράφτηκε ο επίλογος παρουσία 75.221 θεατών.

ΠΗΓΗ:WWW.NOVASPORTS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου