Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Π.Α.Ο.Κ.-ΑΓΙΑΞ 3-3(video)

Ο Π.Α.Ο.Κ. έχασε την μεγάλη ευκαιρία του να προκριθεί στα play off του champions league καθώς δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το 1-1 του Άμστερνταμ αλλά και το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου.
Ο δικέφαλος ήταν πολύ καλός στο πρώτο μέρος και σκόραρε με τον Βιεϊρίνια στο 16 με κεφαλιά ενώ είχε χάσει τετ-α-τετ ο Σαλπιγγίδης.Παρόλα αυτά ο Π.Α.Ο.Κ. έπαθε μπλακ άουτ στο δεύτερο ημίχρονο και πριν καλά καλά το συνειδητοποιήσει βρέθηκε να χάνει με 3-1 (Σουάρεζ 48,Ντε Γιονγκ 50,Λίντγκρεν 55)θέλοντας πλέον 3 γκολ.Παρόλα αυτά έκανε το 3-2 στο 56 με τον Σαλπιγγίδη χάνοντας πέναλτι στο 79 με τον Ίβιτς και νέο τετ-α-τετ του Σαλπιγγίδη στο 89 για το 3-3.Το γκολ του Π.Α.Ο.Κ. πέτυχε ο Ίβιτς για το 3-3 στο 90 σε ένα από τα γεμίσματα που γινόταν στο τέλος για να πάρει κάτι παραπάνω ο δικέφαλος.Οι ενδεκάδες:
ΠΑΟΚ (Παύλος Δερμιτζάκης): Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Γκαρσία, Βιτόλο (64΄ Μουσλίμοβιτς), Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης, Σορλέν, Κοντρέρας, Βιεϊρίνια, Ίβιτς, Σνάουτσνερ (84΄ Φιλομένο)
ΑΓΙΑΞ (Μάρτιν Γιολ): Στεκέλενμπουργκ, Φαν Ντερ Βιλ, Αλντερβέιρελντ, Βερτόνγκεν, Ανίτα, Σουλεϊμάνι (78΄ Ερικσεν), Ντε Γιονγκ, Εμάνουελσον, Σουάρες (90'+ Ολεγκέρ), Λίντγκρεν, Ντε Ζέου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου