Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ FINAL-6 ΤΟΥ WORLD LEAGUE

Ξεκινάει σήμερα το final-6 του world league στην Αργεντινή με την Βραζιλία να προσπαθεί να το κατακτήσει ξανά και 5 μνηστήρες να προσπαθούν να της το κλέψουν.
Η Βραζιλία των Αμαράλ Ντάντε και Τζίμπα κατεβαίνει για το 9ο χρυσό στην ιστορία της και το 8ο την τελευταία δεκαετία.


Η Κούβα μπορεί να κάνει τη μεγάλη έκπληξη. Η ομάδα του Ορλάντο Σάμουελς δείχνει ιδιαίτερα δυνατή στο σερβίς και στην άμυνα, ενώ με τον Ιερεζουέλο Αγκουίρε Ραϊμπέλ στη σύνθεση της κάνει τεράστια διαφορά στην ανάπτυξη με φοβερή δύναμη στα άκρα και στο σερβίς από Λεόν, Καμέγιο και Τσεπέντα.
Η Αργεντινή του πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού Χαβιέ Βέμπερ είναι η οικοδέσποινα της διοργάνωσης αλλά και η πιο αδύνατη ομάδα. Οι Γκαμπριέλ Αρόγιο, Φεντερίκο Περέιρα και Γκιλιέρμο Γκαρσία είναι οι αιχμές του δόρατος
Η Σερβία των Κοβάσεβιτς, Γκρμπιτς, Γιάνιτς, Στάροβιτς, Ποντρασκάνιν με προπονητή τον Ιγκόρ Κολάκοβιτς θέλουν κατ΄ αρχήν να βρεθούν στον τελικό για τρίτη συνεχή χρονιά κι από εκεί και πέρα να διεκδικήσουν το πρώτο χρυσό στην ιστορία της διοργάνωσης.
Η Ιταλία από το πατατράκ με την Τουρκία στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανεβάζει συνεχώς στροφές, όμως, ακόμα απέχει πολύ από τη μεγάλη ομάδα του παρελθόντος. Ο Αντρέα Αναστάζι δήλωσε από την αρχή πως έχει στόχο το χρυσό μετάλλιο αλλά κατηγορήθηκε από τους επικριτές του πως «φόρτωσε» αρνητικά τους παίκτες του, όμως, αυτοί απάντησαν με την πρόκριση τους στο φάιναλ-4. Οι Φέι, Μπιραρέλι, Μπούτι, Βερμίλιο και Τσέρνιτς θέλουν να κάνουν τη διαφορά.
Η Ρωσία του Ντανιέλε Μπανιόλι θέλει να γυρίσει στην κορυφή μετά το 2002 και θέλει να διώξει από πάνω της την κατάρα των ημιτελικών. Οι Μιχάηλοφ, Κτεϊ, Μπερέζκο, Μουσέρσκι έχουν δύναμη αλλά μόνο αν κρατήσουν και το μυαλό τους στο γήπεδο θα έχουν ελπίδες.
Η ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ NOVA:
Τετάρτη 21/7: 23.30 (NS1) Ιταλία-Ρωσία
Πέμπτη 22/7: 03.00 (NS1) Βραζιλία-Αργεντινή, 23.30 (NS7) Ρωσία-Κούβα
Παρασκευή 23/7: 03.00 (NS1) Σερβία-Βραζιλία, 23.30 (NS1) Κούβα-Ιταλία
Σάββατο 24/7: 03.00 (NS1) Αργεντινή-Σερβία, 23.30 (NS1) A΄ημιτελικός
Κυριακή 25/7: 03.00 (NS1) Β΄ ημιτελικός, 23.30 (NS1) Μικρός Τελικός

Δευτέρα 26/7: 03.00 (NS1) Τελικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου