Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

AΠΟΛΥΣΗ ΜΠΕΡΕΤΑ ΣΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ.


Εν πτήση αποφασίστηκε να απολυθεί ο Μπερέτα. Μετά τις συζητήσεις που έγιναν στο περιθώριο της προετοιμασίας, ο Ζαγοράκης αντιλήφθηκε ότι έχουν δημιουργηθεί σημαντικά προβλήματα και οι λύση τους θα χρειαστεί σημαντικό χρονικό διάστημα για να αποκατασταθούν οι... βλάβες. Διαπιστώνοντας λοιπόν ότι ο Μπερέτα δεν έχει αντιληφθεί που βρίσκεται και ποιο ακριβώς είναι το σκηνικό που στήθηκε από τον προκάτοχό του, ώστε να πάρει τη σκυτάλη και να συνεχίσει.

Ο Ιταλός τεχνικός έδειξε από την αρχή ότι δεν αποδέχεται αυτό που βρήκε και ήταν δομημένο αρκετά σταθερά από τον Σάντος. Ήεθλε να τα αλλάξει όλα.
Επιπροσθέτως δημιούργησε νέα προβλήματα. Ο Πάμπλο Γκαρσία έδωσε την αφορμή για να πάρει διαστάσεις και μα υπερμεγενθυνθεί το χάσμα με τους ποδοσφαιριστές.
Η ψυχολογία του συνόλου είχε ήδη διαταραχθεί κι αυτό φάνηκε καθαρά στις εμφανίσεις του ΠΑΟΚ στη Γερμανία.

Από την άλλη, οι προσπάθειες ανάκαμψης με τη συμμετοχή του Μπερέτα, έπεσαν στο κενό. Έδειξε ότι δεν μπορεί να κουμαντάρει την ομάδα και το επεισόδιο με τον Γκαρσία, στον αγώνα με τη Νυρεμβέργη, ήταν απλά ο τελευταίος κρίκος της αλυσίδας που είχε μόνον προβλήματα από την πρώτη μέρα.

Ωστόσο, υπάρχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης στη διοίκηση που καταρχάς επέλεξε τον Μάριο Μπερέτα και στη συνέχεια μάλλον δεν είχε μεριμνήσει να διαχειριστεί σημαντικές καταστάσεις.

Ο νέος προπονητής θα έρθει μέχρι το τέλος της ημέρας. Δεν υπάρχουν άλλωστε περιθώρια για περισσότερη σκέψη. Θα πρέπει να είναι άμεση η αντίδραση της διοίκησης που φαίνεται ότι από το πρωί έχει πιάσει δουλειά και θα δώσει λύση ώστε ο νέος προπονητής να πιάσει δουλειά και να οδηγήσει την ομάδα μέχρι τον αγώνα με τον ’γιαξ, την ερχόμενη εβδομάδα.

Πάντως, την ίδια κατάσταση είχε αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ, στις πρώτες μέρες του Ζαγοράκη, με προπονητή τον Γιώργο Παράσχο στο τιμόνι της ομάδας και προχώρησε σε αλλαγή με τον Σάντος.

ΠΗΓΗ:WWW.NOVASPORTS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου