Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΤΗΣ ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΑΣ

Σίγουρα σε αυτό το παγκόσμιο κύπελλο δεν ήταν οι κυριότεροι πρωταγωνιστές οι ποδοσφαιριστές και το θέαμα δεν κυριάρχησε.Παρόλα αυτά όμως τα θέματα που απασχόλησαν ήταν πάρα πολλά.




Ένα από τα θέματα που απασχόλησαν πάρα πολύ ήταν πλέον το παγκοσμίου φήμης χταπόδι Paul και οι προβλέψεις του.Σίγουρα δεν έπεσε έξω ποτέ αλλά πολλά άτομα θα το ήθελαν στο πιάτο τους αυτή τη στιγμή για στοιχηματικούς κυρίως λόγους.
Κάποιες κυρίες δεν άντεξαν και βγήκαν έξω από τα ρούχα τους σε αυτό το μουντιάλ.Κανένας από τον ανδρικό πληθυσμό δεν θα ξεχάσει την Λαρίσα η οποία με το παραμικρό γδυνόταν.
Πολύς "ντόρος" είχε γίνει πριν και κατά την διάρκεια του μουντιάλ για τον εκνευριστικό ήχο της βουβουζέλας.Οι παίχτες διαμαρτυρόταν συνεχώς αλλά η FIFA την κράτησε για να κλείσουμε προφανώς τον ήχο των τηλεοράσεων μας.
Μην ξεχνάμε βέβαια και τα διαιτητικά λάθη!Σίγουρα υπάρχουν στο ποδόσφαιρο αλλά κάποια είναι πολύ χοντρά και η FIFA θα μπορούσε να είχε μεριμνήσει.Πολύ κουβέντα μετά το παιχνίδι της Γερμανίας με την Αγγλία για τοποθέτηση μικροτσίπ στην μπάλα ή για σύστημα από κάμερες που υπάρχει στο τέννις και σε μια σειρά αθλημάτων δίνοντας λύση αλλά δυστυχώς οι "άρχοντες" του ποδοσφαίρου δεν το έχουν καταλάβει.
Για εμάς όμως πρωταγωνίστρια ήταν η περίφημη jabulani.Η μπάλα που σχεδιάστηκε ειδικά για το μουντιάλ δυσκόλεψε τερματοφύλακες και παίχτες που με συνεχείς δηλώσεις τα έριχναν στη μπάλα για κάποιο αρνητικό αποτέλεσμα.
Τι και αν δεν είδαμε πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα,είχαμε πολλά να ασχοληθούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου