Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Π.Α.Ο.Κ.-ΟΦΕΝΜΠΑΧ 1-3


Ποιος θα δει τον Μπερέτα και δεν θα τον φοβηθεί τις επόμενες ώρες! Ο Ιταλός τεχνικός είδε τους παίκτες του να καταρρέουν στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου του φιλικού με την Όφενμπαχ και να παραδίνονται στις ορέξεις των Γερμανών στεναχωρώντας παράλληλα το κοινό του που τον ακολούθησε και στο Bieberer Berg. O δικέφαλος του βορρά ηττήθηκε με 3-1 από την ομάδα του Βόλφγκανγκ Βολφ και προβλημάτισε φίλους και τεχνικό τιμ. Το μοναδικό τέρμα του ΠΑΟΚ πέτυχε ο Μουσλίμοβιτς στο 75ο λεπτό.
Κακή κυκλοφορία, αβίαστα λάθη στη μεσαία γραμμή, κακοδουλεμένη αμυντική λειτουργία με εμφανές πρόβλημα στις στημένες φάσεις και τις σέντρες από τις δύο πλευρές, παίκτες κουρασμένοι χωρίς όρεξη και δυνάμεις να ακολουθήσουν το παιχνίδι των αντιπάλων τους και καθόλου ευκαιρίες μετά από οργανωμένες επιθέσεις με τους ποδοσφαιριστές να μην πατούν την περιοχή των αντιπάλων... Αυτά είδε ο Μπερέτα στο παιχνίδι με την Όφενμπαχ και σίγουρα θα τα ψάλλει στους ποδοσφαιριστές του!


ΠΑΟΚ (Μάριο Μπερέτα): Χαλκιάς, Μπουσαΐντι, Μαλεζάς (62΄ Ζουέλα), Τσιρίλο, Σαβίνι (62΄ Σνάουτσνερ), Φωτάκης (62΄ Βιτόλο), Γκαρσία (46΄ Σορλέν), Σαλπιγγίδης (69΄ Αθανασιάδης), Βιεϊρίνια, Φιλόμενο, Μουσλίμοβιτς (46΄ Παπάζογλου)

ΟΦΕΝΜΠΑΧ (Βόλφγκανγκ Βολφ): Βουλνικόφσκι, Χούμπερ, Τεξέιρα, Κόπιλας, Νταμάχου, Μπέργκερ, Όσιαν, Χας, Φέλντχαν, Μέσιτς, Στάντελ
Έπαιξαν επίσης οι: Μελτς, Ράντγκεμπεργκ, Μέχιτς, Χες, Χένριτς

ΠΗΓΗ:WWW.SPORTNET.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου