Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Στα δίχτυα του ΕΣΚΑΝ ο Βεζυρίδης

Σοκ προκάλεσαν τα αθλητικά νέα του ΟΦΗ , καθώς έγινε γνωστό πως τα αποτέλεσμα του ελέγχου του ΕΣΚΑΝ, βρήκαν θετικό τον Πολυχρόνη Βεζυρίδη σε απαγορευμένη ουσία.

Συγκεκριμένα, ο 38χρονος γκολκίπερ πέρασε από έλεγχο ντόπινγκ μετά το τέλος της εκτός έδρας αναμέτρησης της κρητικής ομάδας με την ΑΕΚ τον περασμένο Φεβρουάριο.
Οι άνθρωποι του ΟΦΗ παρέλαβαν χθες (20/03) τον έλεγχο που επιβεβαίωσε τη χρήση του παίκτη, χωρίς ωστόσο να προβούν σε κάποια σχετική ανακοίνωση μέχρι σήμερα που γνωστοποιήθηκε το θέμα.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας έχει ήδη κληθεί σε απολογία από τον ΕΣΚΑΝ, χωρίς να είναι βέβαιο ότι θα ζητήσει και δεύτερη εξέταση του δείγματος.

Ο ίδιος φέρεται να έχει αποδεχτεί τις κατηγορίες, ωστόσο ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί η ουσία στην οποία βρέθηκε θετικός, πλην κάποιων δημοσιευμάτων στον Τύπο της Κρήτης, που κάνουν λόγο για κάποια διεγερτική ουσία.

Σύμφωνα με τα αρχικά προγνωστικά, αυτός ήταν πράγματι και ο λόγος που αποφασίστηκε να μη συμπεριληφθεί ο Έλληνας γκολκίπερ στην αποστολή του ΟΦΗ, για τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, παρά το γεγονός ότι οι πρώτες φήμες έκαναν λόγο για τραυματισμό του παίκτη.

Ο Βεζυρίδης, έπειτα από αυτές τις εξελίξεις, κινδυνεύει με αποκλεισμό από κάθε αθλητική δραστηριότητα για διάστημα έξι μηνών μέχρι και δύο ετών. Δεδομένης της ηλικίας του, είναι πολύ πιθανό η όποια απόφαση να σημάνει και τη λήξη της καριέρας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου