Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Ήττα με Κυργιάκο η Λίβερπουλ

Ο Σωτήρης Κυργιάκος έκανε πέναλτι και η Λίβερπουλ έχασε με 0-1 στην Πορτογαλία από την Μπράγκα, ενώ έχασε και η Μάντσεστερ Σίτι με 0-2 στο Κίεβο από την Ντιναμό. Σπουδαία "διπλά" πήραν Πόρτο, Βιγιαρεάλ και Σπαρτάκ, ενώ η Τβέντε έριξε "3άρα" στην Ζενίτ.Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ανέτρεψε τον Μοσορό στην περιοχή, ο Άλαν το εκτέλεσε στο 18', έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ρέινα και χάρισε την νίκη στους Πορτογάλους με 1-0.



Ο Άντι Κάρολ έκανε ντεμπούτο σε ευρωπαϊκή διοργάνωση με την φανέλα της Λίβερπουλ περνώντας στο ματς ως αλλαγή, ενώ η ρεβάνς στο "Άνφιλντ" (όπως και σε όλα τα ματς) είναι την επόμενη Πέμπτη.Με γκολ του Φρέντι Γκουαρίν η Πόρτο νίκησε με 1-0 την ΤΣΣΚΑ μέσα στην Μόσχα, ενώ η Βιγιαρεάλ επικράτησε με 3-2 της Μπάγερ μέσα στο Λεβερκούζεν.



Ο Νιλμάρ στο 94' χάρισε την νίκη στο "κίτρινο υποβρύχιο", ενώ ο Βραζιλιάνος είχε σκοράρει και για το 1-2 στο 70', λίγα δευτερόλεπτα αφού είχε περάσει στο ματς αντί του Τζουζέπε Ρόσι (σκόρερ του 1ου γκολ).



Στο Κίεβο τα τέρματα της Ντιναμό πέτυχαν οι Σεβτσένκο και Γκούσεβ, ενώ για την Τβέντε κόντρα στην Ζενίτ σκόραρε δύο φορές ο Λούουκ ντε Γιονγκ και μία ο Λάντζαατ.



Στην Ολλανδία ήρθαν όλα τα αποτελέσματα, καθώς πέραν της νίκης της Τβέντε η Αϊντχόφεν έμεινε στο 0-0 με την Ρέιντζερς, ενώ ο Άγιαξ έχασε μέσα στο Άμστερνταμ από την Σπαρτάκ Μόσχας με 0-1, με σκόρερ τον Άλεξ.



Η Παρί Σεν-Ζερμέν προηγήθηκε στην Λισαβόνα με γκολ του Λουϊντουλά, αλλά η Μπενφίκα έκανε την ανατροπή και πήρε την νίκη με 2-1, χάρη στα τέρματα των Μάξι Περέιρα και Φράνκο Χάρα.

Πέμπτη
Μπράγκα - Λίβερπουλ 1-0 (18' πέν. Άλαν)
Αϊντχόφεν - Ρέιντζερς 0-0
Λεβερκούζεν - Βιγιαρεάλ 2-3 (33' Κάντλετς, 72' Κάστρο / 42' Τζουζέπε Ρόσι, 70' και 94' Νιλμάρ)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Πόρτο 0-1 (70' Γκουαρίν)
Τβέντε - Ζενίτ 3-0 (25' και 92' Λούουκ ντε Γιονγκ, 56' Λάντζαατ)
Άγιαξ - Σπαρτάκ Μόσχας 0-1 (57' Άλεξ)
Ντιναμό Κιέβου - Μάντσεστερ Σίτι 2-0 (25' Σεβτσένκο, 77' Γκούσεβ)
Μπενφίκα - Παρί Σεν-Ζερμέν 2-1 (42' Mάξι Περέιρα, 82' Φράνκο Χάρα / 14' Λουϊντουλά)






πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου