Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Θρίαμβος και στο +5 η Μίλαν

Το ντέρμπι στο "Σαν Σίρο" ανάμεσα στην Μίλαν και τη Νάπολι, μετατράπηκε θρίαμβο για τους γηπεδούχους που επικράτησαν με 3-0 και αύξησαν την διαφορά τους από την δεύτερη Ίντερ στο +5. Ιμπραχίμοβιτς, Μπόατενγκ και Πάτο τα γκολ.Οι "ροσονέρι" έδειξαν με τον πιο εμφατικό τρόπο πως είναι το απόλυτο αφεντικό φέτος στην Serie A, καθώς έκοψαν τις ορέξεις των "παρτονοπέι" και τους ανάγκασαν σε μια βαριά ήττα.



Οι παίκτες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, μπορεί να ξόδεψαν ένα ημίχρονο, όμως στην επανάληψη βγήκαν με άγριες διαθέσεις στον αγωνιστικό χώρο και... καθάρισαν τους Ναπολιτάνους, κάνοντας ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.Τον δρόμο προς τη νίκη άνοιξε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 49', όπου προήλθε από χέρι του Αρόνικα εντός της περιοχής. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή, όμως δεν είχαν δίκιο.



Το γκολ του Σουηδού ανέβασε την απόδοση της Μίλαν και έκοψε τα φτερά των φιλοξενούμενων. Έτσι, η νίκη έγινε εύκολη υπόθεση για τους "ροσονέρι" που πέτυχαν άλλα δύο τέρματα.



Στο 77' ο Μπόατενγκ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ δύο λεπτά αργότερα (79') ο Πάτο μετέτρεψε σε θρίαμβο την επικράτηση της Μίλαν, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε (81' Όντο), Νέστα, Τιάγκο Σίλβα, Γιανκουλόβσκι (72' Εμάνιουελσον), Γκατούζο, Φαν Μπόμελ, Φλαμινί, Ρομπίνιο (63' Κεβιν-Πρινς Μπόατενγκ), Πάτο, Ιμπραχίμοβιτς.
ΝΑΠΟΛΙ (3-5-1): Ντε Σάνκτις, Καμπανιάρο, Πάολο Καναβάρο, Αρόνικα, Μάτζο (79' Σόσα), Πατζιέντζα, Γκαργκάνο (85' Γεμπντά), Ντοσένα, Μασκάρα (65' Σούνινγκα), Χάμσικ, Καβάνι.





πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου